Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Μέγαρα: Νέο ατύχημα σε αγώνα με μηχανές - Μετέφεραν τον τραυματία με σκούτερ (βίντεο)


Ενώ ακόμη είναι νωπές οι μνήμες από το σοβαρό ατύχημα με τους δυο τραυματίες στα Γιαννιτσά, έρχεται στο φως βίντεο από ακόμη έναν τραυματισμό, σε άλλον αγώνα με μηχανές. Μάλιστα, ο τραυματίας στα Μέγαρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με βεσπάκι, καθώς αν γινόταν κλήση σε ασθενοφόρο, θα έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας!

Ακόμη ένα βίντεο – ντοκουμέντο και μια καταγγελία που προκαλεί σοκ, από τον οδηγό, που υπέστη διάτρηση πνευμόνων, γιατί όπως υποστηρίζει, δεν κλήθηκε ασθενοφόρο να τον παραλάβει μετά από αυτό το ατύχημα σε αγώνα που διεξήχθη στα Μέγαρα

Μάλιστα, ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με μοτοσυκλέτα, καθώς αν γινόταν κλήση σε ασθενοφόρο, θα έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας!

Το ατύχημα έγινε στα Μέγαρα με τον οδηγό να χάνει τον έλεγχο της μηχανής, να απογειώνεται και αφού κάνει τούμπες, να καταλήγει στο έδαφος τραυματισμένος. Ο οδηγός χτύπησε σοβαρά, καθώς υπέστη κατάγματα και τα σπασμένα πλευρά τρύπησαν τον πνεύμονά του.

Οι υπεύθυνοι ωστόσο, όπως καταγγέλλεται από τον ίδιο τον οδηγό, όχι μόνο δεν διέκοψαν τον αγώνα, αλλά τον μετέφεραν με ένα αυτόματο σκούτερ στο Κέντρο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom