Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ηττα του Παναιτωλικού από την ΑΕΚ 3 - 1 μέσα στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το μεσημέρι στο Αγρίνιο την ΑΕΚ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League,από την οποία ηττήθηκε με 3 -1 και σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο όπως και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κατώτερος των προηγούμενων εμφανίσεων του ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίωρο του αγώνα και με έναν Ροντρίγκες να μην μπορεί να αντιδράσει. 


Αντίθετα η ΑΕΚ μπήκε πολύ επιθετικά στο ματς κι ευτύχησε σε δύο περιπτώσεις που η μπάλα πήγε στην εστία του Παναιτωλικού να καταλήξει στα δίχτυα του και να πάρει έτσι ένα εύκολο προβάδισμα με 0 - 2,που όσο κι αν προσπάθησε μετά ο Παναιτωλικός στάθηκε δύσκολο να το ανατρέψει.

Ισως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα,αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ κι όχι οι χαμένες ευκαιρίες και οι αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα!!!

Στο 13' η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Έπειτα από σέντρα του Μοχαμάντι , ο Λιβάι Γκαρσία πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους (2,70 μέτρησε η Cosmote) με τον Ροντρίγκες να κάνει μια άσχημη έξοδο και να μην βρίσκει την μπάλα,η οποία κατέληξε στα δίχτυα στην πρώτη τελική της ΑΕΚ στην εστία γράφοντας το 0 - 1.

Στο 27' ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Βράνιες ακούμπησε για λίγο την μπάλα της άλλαξε λίγο πορεία, με τον Ροντρίγκες να μην μπορεί να αντιδράσει και 0 - 2.

Μετά και από το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Παναιτωλικός "ξύπνησε", πήρε τα ηνία του αγώνα και απείλησε σε πολλές φάσεις την ΑΕΚ,αλλά πότε ο Στάνκοβιτς και πότε ο Βράνιες με τον Τζαβέλα κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία της Ενωσης.Ειδικά στο δίλεπτο 39'-40', ο Στάνκοβιτς έδειξε τα αντανακλαστικά του έξι φορές, καθώς είχε έξι αποκρούσεις.

Μια αναγκαστική αλλαγή είχαν οι γηπεδούχοι, αφού ο Μεντόσα αποχώρησε τραυματίας, με τον Μπραμπόσα να περνάει στη θέση του στο 41'.

Ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ να προηγείται 0 - 2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Γιάννη Αναστασίου να αλλάζει τερματοφύλακα, κάτι που ίσως έπρεπε να είχε κάνει πριν αρχίσει το ματς, σύμφωνα με όσα είχαμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια του Παναιτωλικού...

Οι Αγρινιώτες συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο μέρος με πάθος, δύναμη και η πίεση στην περιοχή της ΑΕΚ δεν άργησε να φέρει αποτέλεσμα....

Στο 58' οι παίκτες του Παναιτωλικού αναπτύχθηκαν πολύ ωραία και μείωσαν το σκορ: Ο Μπαρμπόσα από τα δεξιά έστρωσε στον Βέργο μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο γυριστό σουτ, νίκησε τον Στάνκοβιτς και 1 - 2.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει να παραμένει ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ η ΑΕΚ φαίνεται να έχει αφήσει τα ηνία στους Αγρινιώτες και να ενδιαφέρεται μόνο για την διατήρηση του υπέρ της σκορ. 

Στο 81' μία πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Ο Κορνέλιους έπιασε την κεφαλιά, ο Στάνκοβιτς έκανε την επέμβαση, ωστόσο η μπάλα είχε πορεία προς την εστία, με τον Λε Ταλέκ να την απομακρύνει.

Κι ότι δεν μπόρεσε να πετύχει με πάρα πολλές προσπάθειες ο Παναιτωλικός το έκανε η ΑΕΚ.

Στο 83' τρίτο γκολ για την ΑΕΚ: Ο Ανσαριφάρντ και ο Τσούμπερ συνδυάστηκαν πολύ ωραία στην περιοχή. Ο Ιρανός φορ έκανε το ωραίο γυριστό σουτ με τον Μελίσσα να αποκρούει με εξαιρετική επέμβαση,όμως ο Τσούμπερ πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-3.

Στο 91' ακόμα μία καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Εκτέλεση κόρνερ του Ντιάζ από τα δεξιά, ο Βέργος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ ο Στάνκοβιτς έκανε μια άστοχη έξοδο, αλλά στάθηκε τυχερός.

Τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ να φεύγει νικήτρια από το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό να χάνει το ματς όπως ακριβώς το έχασε και με τον ΠΑΟΚ.... Νωθρό πρώτο ημίωρο και μια ακόμα άστοχη έξοδος του Ροντρίκες, συν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες έφεραν το 1 - 3!

Η ομάδα έδειξε και σήμερα ότι φέτος μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και γι΄αυτό χειροκροτήθηκε από τον κόσμο, είναι κρίμα όμως να χάνονται έτσι εύκολα βαθμοί....

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες(46' Μελίσας), Αντούνες(74' Αποστολάκης), Βργκοτς, Βαρόνε, Λούι(86' Μόρσεϊ), Βέργος, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε(74' Ζεστέντ), Φλόρες, Μεντόσα(41' λ.τ. Μπαρμπόσα).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ(84' Σακχοφ), Σιμόες (67' Σιμάνσκι), Μάνταλος(76' Χατζισαφί), Τσούμπερ, Γκαρσία(84' Σβάρνας), Αραούχο(76' Ανσαριφάρντ).






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom