Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Καλλιθέα: Ανήλικος εξωσχολικός ξυλοκόπησε 15χρονο μαθητή μέσα στο σχολείο του


Σοκάρει η επίθεση που δέχτηκε ένας 15χρονος μαθητής μέσα στο προαύλιο χώρο του σχολείου του στην Καλλιθέα, το μεσημέρι της Τρίτης όταν ένας ανήλικος εξωσχολικός πήδηξε τα κάγκελα του σχολείου και εξαγριωμένος άρχισε να χτυπά με μπουνιές στο πρόσωπο τον άτυχο 15χρονο.

Οι συμμαθητές του 15χρονου οι οποίοι ήταν μπροστά στο άσχημο περιστατικό μιλούν στο protothema.gr για την επίθεση που δέχτηκε ο φίλος τους και μάλιστα όπως λένε ήταν εκείνοι οι οποίοι τον μετέφεραν στο σπίτι του.

«Την τελευταία ώρα του σχολικού μαθήματος ο συμμαθητής μας δέχτηκε μια επίθεση από ένα εξωσχολικό άτομο, το οποίο είχε σκαρφαλώσει τα κάγκελα του σχολείου και μπήκε μέσα στον προαύλιο χώρο με σκοπό να χτυπήσει τον συμμαθητή μας για μια παρεξήγηση που είχε συμβεί τις προηγούμενες μέρες. 

Καθηγητής δεν υπήρχε στο προαύλιο εκείνη την ώρα, το παιδί χτυπήθηκε στο πρόσωπο, το περιποιήθηκαν στο γραφείο και μετά τον πήγαμε εμείς οι ίδιοι οι φίλοι του στο σπίτι. 

Κι όλα αυτά για ένα περιστατικό που είχε γίνει πριν τρεις -τέσσερις μέρες επειδή είχε σπρώξει καταλάθος ένα κορίτσι και το κορίτσι αυτό το είπε στο αγόρι της και ήρθε και τον χτύπησε», λένε στο protothema.gr συμμαθητές του ανηλίκου παιδιού που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεσημέρι της Τρίτης στον προαύλιο χώρο του 7ου Λυκείου Καλλιθέας, στη συμβολή των οδών Δοϊράνης και Ιφιγενείας ένας ανήλικος δράστης πλησίασε τον 15χρονο Δ. Π και τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σχολικό συγκρότημα.

Συμμαθητές του 15χρονου ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων στο Γουδί, όπου οι γιατροί του περιποιήθηκαν το τραύμα και τον υπέβαλαν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Λίνα Κεκέση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom