Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Τσίμπησε βαθμό στη Λαμία ο Παναιτωλικός 2 - 2 (φωτο)


Η Λαμία υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στην έδρα της στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Super League με στόχο την πρώτη της νίκη και τους πρώτους βαθμούς.

Μετά από ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες και με πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση των δύο ομάδων το τελικό αποτέλεσμα 2 - 2 ίσως να είναι δίκαιο, αφού και οι δύο θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη.

Η Λαμία από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα κι έψαξε από νωρίς το γκολ, αλλά όταν προηγήθηκε 2 - 1 οπισθοχώρησε για να διαφυλάξει το σκορ κι αυτό της κόστισε ακριβά.

Ο Παναιτωλικός σήμερα ήταν κατώτερος των προηγούμενων εμφανίσεων του και εξαιρετικά ευάλωτος στην άμυνα, όμως το πάλεψε πολύ επιθετικά μέχρι το τέλος του αγώνα και δικαιώθηκε!.

Στο 10' ο Τιρόνε εκτέλεσε το δεύτερο διαδοχικό κόρνερ για τους γηπεδούχους, και αυτό από τα αριστερά, και ο Μαζουλουξής με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1 - 0.

Στο 30' στην πρώτη του ουσιαστικά απειλή προς την αντίπαλη εστία ο Παναιτωλικός βρήκε το γκολ και μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο, με τον Ντουάρτε να εξαπολύει ένα ασύλληπτο σουτ με το δεξί αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και να ισοφαρίζει σε 1-1 την Λαμία.

Στη συνέχεια η απόδοση του Παναιτωλικού ανέβηκε αισθητά, ενώ οι γηπεδούχοι φάνηκε να κατεβάζουν ταχύτητα.....
 

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες,με τον Παναιτωλικό καλύτερο μεν, αλλά να δέχεται γκολ από το πουθενά....

Στο 66' σε μία φάση διαρκείας η Λαμία βρήκε το δεύτερο γκολ και πήρε για δεύτερη φορά προβάδισμα στο παιχνίδι. Σέντρα του Μανουσάκη από τα δεξιά και κεφαλιά του Μαρτίνεθ στο δεύτερο δοκάρι, με τον Νούνιες να έρχεται τρέιλερ και να κάνει το σουτ για να σταματήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με τον ίδιο παίκτη να γίνεται ξανά κάτοχος της μπάλας και με συρτό σουτ να γράφει το 2-1 μέσα σε αποθέωση.

Μετά το δεύτερο γκολ η Λαμία έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, επιλέγοντας να παίζει πίσω από τη μπάλα για να υπερασπιστεί το προβάδισμα και το χρυσό τρίποντο, αλλά δεν της βγήκε σε καλό.

Ο Παναιτωλικός ανέβηκε και έψαχνε διακαώς ένα γκολ που ήρθε στο 90'....

Στο 90' ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και η μπάλα έφτασε στην καρδιά της άμυνας της Λαμίας, με τον Βαρόνε να τη βρίσκει στην κίνηση με το αριστερό πόδι και να την στέλνει στα δίχτυα της εστίας του Σαράνοφ ισοφαρίζοντας σε 2 - 2.

Ο Παναιτωλικός στη συνέχεια και μέχρι το 98' που έληξε το ματς έδειχνε διάθεση να πάει και για τρίτο γκολ, έχοντας το μομέντουμ υπέρ του είχε κλείσει τους παίκτες της Λαμίας στα καρέ τους..

Τέλος του αγώνα 2 - 2 κι ίσως οι γηπεδούχοι να αισθάνονται αδικημένοι,αλλά ως γνωστόν τα παιχνίδια τελειώνουν όταν σφυρίξει ο διαιτητής και όχι από το 66'...

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σήμερα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και προβλημάτισε στον αμυντικό τομέα... θετικό ωστόσο το ότι δεν σταμάτησε να κυνηγάει την ισοφάριση, αλλά και τη νίκη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Βύντρα, Αντέτζο, Ανχελ Μαρτίνεθ, Τρούμπουλος (58’ Γκόλεμιτς), Νούνιες, Μανουσάκης (57’ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (81’ Τσούκαλος), Τιρόνε (74’ Σαραμαντάς), Μανούσος (74’ Αραμπούλι).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι (82’ Μόρσεϊ), Βργκος, Κορνέλιους (87’ Μπαρμπόσα), Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες (83’ Καρέλης), Βαρόνε, Ντίας (90+3’ Αντούνιες), Ντουάρτε, Βέργος (90+4’ Μπελεβώνης).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom