Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια με… το μισό ποινικό κώδικα ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης


Για 14 συνολικά βαρύτατες κατηγορίες θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα το πρωί, ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας που έζησε τον εφιάλτη σε διαμέρισμα-κολαστήριο στην Ηλιούπολη.

Η 19χρονη για περίπου 1,5 μήνα βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, όντως κυριολεκτικά φυλακισμένη στο διαμέρισμα, με τον αστυνομικό, ο οποίος, όπως έχει καταθέσει στις αστυνομικές αρχές, την ξυλοκοπούσε, την εξανάγκαζε να κάνει χρήση ναρκωτικών και την εξέδιδε.

Όταν η νεαρή κοπέλα επιχειρούσε να αντισταθεί, τότε, εκείνος την άφηνε νηστική. Το Σάββατο το πρωί το κορίτσι βρήκε κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα-κολαστήριο και να ζητήσει βοήθεια σε κοντινή καφετέρια, με τη σερβιτόρα να καλεί τις αρχές.

Η νεαρή περιέγραψε αναλυτικά στους αστυνομικούς όχι μόνο τα όσα βίωσε στο πλευρό του συναδέλφου τους αλλά και τον εφιάλτη που βίωνε από τον πατέρας της, ο οποίος την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών και μέχρι τα 17 της.

Οι αστυνομικοί περάσανε χειροπέδες και στον 39χρονο αλλά και στον πατέρα της 19χρονης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Σε βάρος τους από τις εισαγγελικές αρχές απαγγέλθηκε ο… μίσος ποινικός κώδικας.

Μεταξύ των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση οι δύο κατηγορούμενοι είναι αυτά της εμπορίας ανθρώπου κατά επάγγελμα, της εμπορίας ανθρώπου κατά ανηλίκου, του βιασμού κατ´ εξακολούθηση, της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της εισαγγελέως και πλέον με ενδιαφέρον αναμένονται τα όσα θα υποστηρίξουν στην ανακρίτρια για όσα τους καταλογίζονται.

«Δείχνει» άλλα 3 άτομα

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν εάν πίσω από τη δράση του συναδέλφου τους κρύβεται κύκλωμα σωματεμπορίας. Η κοπέλα μάλιστα φέρεται να έχει κατονομάσει στις αστυνομικές αρχές κι άλλα πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, κατά πληροφορίες, τουλάχιστον τρία.

Ήδη έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης για ένα ακόμα πρόσωπο το οποίο επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του αστυνομικού, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom