Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

«Βόμβα» Κικίλια: «Θα εισηγηθώ καθολικό lockdown τύπου Μαρτίου»! (βίντεο)


Έριξε τη “βόμβα” ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μιλώντας το πρωί της Τρίτης (09.02.2021) στο OPEN.Ο Υπουργός Υγείας γνωστοποίησε πως θα εισηγηθεί σκληρό lockdown, όπως αυτό του περασμένου Μαρτίου.

Βλέποντας κανείς τον Βασίλη Κικίλια το πρωί της Τρίτης στο Open, καταλαβαίνει ότι η κατάσταση με την εξάπλωση του κορονοϊού στην χώρα μας, είναι πολύ επικίνδυνη.

Και αυτό γιατί ο Υπουργός Υγείας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να εισηγηθεί στην επιτροπή που λαμβάνει τις αποφάσεις για τα μέτρα, να επιβληθεί σκληρό lockdown στην χώρα.

Lockdown ανάλογο με αυτό του Μαρτίου,είπε χαρακτηριστικά
«Θα εισηγηθώ καθολικό lockdown στην Αττική» δήλωσε ο Βασίλη Κικίλιας στο OPEN. Όλα θα κριθούν από τα κρούσματα, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά τα σχολεία.

Και αυτό γιατί όπως εξήγησε, η κατάσταση με τις εισαγωγές τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ ανησυχητική.

Αν συνεχιστεί και σήμερα η αύξηση των κρουσμάτων και των εισαγωγών, τότε θα κάνει αυτή την εισήγηση για σκληρό lockdown.Μάλιστα, είπε.

Πιστεύω πως έτσι όπως εξελίσσονται τα στοιχεία και τα νούμερα, θα πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσουμε στην Αττική, είπε και σημείωσε πως ο ένας μετά τον δήμο έχουν αυξητική τάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom