Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΕΠΑΠ - Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας


Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, «ό,τι πιο γενναίο», «ό,τι πιο όμορφο», «ό,τι πιο αισιόδοξο» μπορούμε να δούμε, που να αξίζει πραγματικά την προσοχή μας.

Όλοι μας βρισκόμαστε πια όλο και περισσότερο χρόνο μπροστά από οθόνες. Η καθημερινή μας περιήγηση στα social media, γίνεται σχεδόν «μηχανικά», καθώς όλα μοιάζουν ίδια, ενώ με τον καιρό, τα προσπερνάμε χωρίς να δίνουμε σημασία. Τι γίνεται όμως αν παρουσιαστεί ξαφνικά μπροστά μας κάτι που πραγματικά αξίζει την προσοχή μας;

Σε μια νέα επικοινωνία, τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ εμφανίζονται στην οθόνη ως «ό,τι πιο γενναίο», «ό,τι πιο όμορφο» και «ό,τι πιο αισιόδοξο» θα δούμε σήμερα. Και αλήθεια είναι! Για να συνεχίσουν έτσι τα παιδιά αυτά, γενναία, όμορφα και αισιόδοξα, για να μπορέσουν να δουν πρόοδο, χρειάζονται να συνεχίσουν τις θεραπείες τους!

Δείτε τα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε ένα παιδί της ΕΛΕΠΑΠ να συνεχίσει τα θεραπευτικά και τα παιδαγωγικά του προγράμματα, κάνοντας μία Οικονομική Υιοθεσία!

Με μία μηνιαία συνδρομή της επιλογής σας – όποιο ποσό έχετε εσείς τη δυνατότητα να προσφέρετε, τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν κάθε μέρα, έστω και μικρά βήματα προόδου. Αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζονται «Βήματα Ζωής».

Ως οικονομικός υιοθέτης, θα λαμβάνετε επικοινωνίες με τα νέα του παιδιού σας και τη πρόοδο του! Τα παιδιά, επικοινωνούν και αυτά με τους υποστηρικτές τους, με όποιο τρόπο μπορούν! Θα λάβετε από το παιδί σας, ζωγραφιές, εορταστικές κάρτες και άλλα συμβολικά δώρα.

Γίνετε ο λόγος, το παιδί που υιοθετείτε οικονομικά να καταφέρει να φτάσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του!

Γίνετε σήμερα Οικονομικός Υιοθέτης ενός Γενναίου Παιδιού με αναπηρία.

#gine_o_logos στο elepap.gr

Λίγα Λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ, από το 1937 προσφέρει θεραπευτικά, παιδαγωγικά και ιατρικά προγράμματα σε παιδιά με αναπηρία. Αποστολή της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων), είναι να παρέχει σε κάθε παιδί, πρόσβαση στα θεραπευτικά και παιδαγωγικά της προγράμματα. Σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το οικονομικό ή κοινωνικό τους υπόβαθρο! 

Σήμερα, υποδέχεται 1.000 παιδιά καθημερινά, λειτουργώντας σε άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, μέσα από τα 6 παραρτήματά της σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom