Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Κηφισιά: Στο εδώλιο ο 35χρονος αστυνομικός για την διπλή δολοφονία (βίντεο)


Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ο 35χρονος αστυνομικός, εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην σύζυγό του και μια φίλη της, στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ που εργάζονταν οι δυο γυναίκες, στην Κάτω Κηφισιά.

«Είναι ένας δολοφόνος, το είχε στο αίμα του, να μην ξαναδεί το φως του ήλιου, εκεί μέσα να μείνει», δηλώνει η αδερφή του θύματος.

Τίποτα δεν μπορεί να ξεθυμάνει την οργή για τον δολοφόνο της αδελφής της. Τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της. Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ο 35χρονος αστυνομικός, εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην σύζυγό του και μια φίλη της, στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ που εργάζονταν οι δυο γυναίκες, στην Κάτω Κηφισιά.

«Πήγαινε κάθε μέρα στη δουλειά της. Μπήκε μέσα, δεν τις βρήκε, ρωτούσε πού είναι, τις βλέπει στο πάρκινγκ και τις σκότωσε εν ψυχρώ. Μετά έκανε ένα τσιγάρο… μάλλον απολάμβανε την πράξη του».

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο 35χρονος κατηγορούμενος, που ετοιμάζεται να σταθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, το μυαλό του θόλωσε γιατί η πρώην σύζυγός του δεν τον άφηνε να δει τα δυο παιδιά τους.

«Ο κατηγορούμενος κατά την κρίση μου δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Η συμπεριφορά την οποία επέδειξε είναι εντελώς απάνθρωπη. Είναι εντελώς αδικαιολόγητο το να εκτελείς δύο ανυπεράσπιστες γυναίκες, μόνο και μόνο γιατί με τη μία εξ αυτών έχεις κάποια προσωπικά προβλήματα και διαφορές. Είναι μία κλασική περίπτωση αστυνομικής αυθαιρεσίας και κακής χρήσεως των υπηρεσιακών όπλων.»

Ο εφιάλτης μέσα στον γάμο

Η αδελφή της πρώην συζύγου του αστυνομικού, θυμάται την συμπεριφορά του και τους λόγους που είχαν οδηγήσει την άτυχη Πολυξένη στο διαζύγιο.

«Στον γάμο ξεκίνησε να βγαίνει ο πραγματικός εαυτός του, ήταν βίαιος, κακοποιός, συνέχεια καυγάδες κακοποιούσε και τη μάνα μας, κακοποιούσε και τα παιδιά του, τα χτυπούσε, τα έβριζε, συμπεριφερόταν πολύ άσχημα».

Παρ’ όλ’ αυτά, η απόφαση να πάρει τελικά διαζύγιο από τον 35χρονο αστυνομικό, φαίνεται πως δεν πάρθηκε εύκολα.

«Η γυναίκα αυτή θυσιάστηκε για τα παιδιά της… δεν την έπαιρνε την απόφαση… την απειλούσε; Η αδελφή μου έκανε πίσω. Μπορεί να την απειλούσε με το όπλο να την σκοτώσει και να σκοτώσει και τους γονείς και τα παιδιά τους».

Από την πλευρά του, ο 35χρονος αρνείται ότι την κακοποιούσε…

«Μιλάμε για ένα πραγματικά αδιανόητο έγκλημα. Αυτό που μένει να ερευνήσει το δικαστήριο είναι κάτω από ποιες συνθήκες δυστυχώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα. Και αυτό που πρέπει να δει και να ελέγξει είναι την ψυχική κατάσταση του κατηγορούμενου… δεν είχε δείξει ποτέ σημάδια βίας και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό περιστατικό ούτε με τη γυναίκα του αλλά ούτε και στην υπηρεσία του.»,υποστηρίζει ο συνήγορος του κατηγορούμενου Απ. Λύτρας.

Το δεύτερο θύμα

Σύμφωνα με την αδελφή της Πολυξένης, ο 35χρονος, ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει και την δεύτερη γυναίκα, γιατί θεωρούσε ότι επηρέασε την Πολυξένη στην απόφασή της τελικά, να τον χωρίσει.

«Είμαι χίλια τα εκατό βεβαία. Είχε σκοπό να κάνει δύο δολοφονίες. Ήθελε να σκοτώσει και την Πολυξένη, και την φίλη της. Θεωρούσε ότι την επηρέαζε… Ποια γυναίκα θα ξαναγύρναγε σε έναν άνθρωπο που την βίαζε και την κακοποιούσε; Καμιά»

Ο 35χρονος παραμένει προφυλακισμένος από τα τέλη του περασμένου Μαρτίου ενώ σε λίγες ημέρες, αναμένεται να αρχίσει η δίκη της διπλής δολοφονίας των γυναικών.

Η αδερφή της κοπέλας μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τον αγώνα που δίνουν να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά της οικογένειας.

«Τα παιδιά είναι με τους γονείς μου. Μεγαλώνουν σωστά, παρακολουθούνται από ψυχολόγος και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε να μεγαλώσουν σωστά, με ψυχική υγεία. Γνωρίζουν την αλήθεια, το ποιόν του πατέρας τους, γνωρίζουν ότι έκανε κακό στη μαμά τους. Δεν τον ζητάνε, δεν μιλάνε ποτέ γι’ αυτόν. Είναι χαρούμενα που είναι με τη γιαγιά και τον παππού τους.

Αυτός ο άνθρωπος τα κακομεταχειριζόταν, τα χτυπούσε. Έβλεπαν πολύ βία στο σπίτι από τον πατέρα στη μητέρα τους. Είναι πολύ θυμωμένα με τον πατέρα τους. Παρακολουθούνται από ψυχολόγος. Ασχολούμαστε μόνο με τα παιδιά. Οι γονείς μου είναι ήρωες».

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom