Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Τσίμπησε βαθμό ο Παναιτωλικός, 0 - 0 με τον Αρη στη χιονισμένη Θεσσαλονίκη (φωτο & βίντεο)


Στο χιονισμένθο Κλεάνθης Βικελίδης (που καθαρίστηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα,ενώ συνέχισε να χιονίζει) ο Αρης υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άρης ήθελε το τρίποντο που θα τον κρατούσε στη δεύτερη θέση, ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός έψαχνε εναγωνίως βαθμό ή βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.... δίκαιο το τελικό 0 - 0.

Ο Αρης είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και ο Παναιτωλικός δεν κλείστηκε αν και φρόντιζε κυρίως να αμύνεται επιτυχημένα, ώστε οι γηπεδούχοι να μην μπορούν να διασπάσουν τις γραμμές του.

Στο 7' ο Άρης βρήκε δίχτυα με τον Γκάμα, ωστόσο ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ στην αρχή της φάσης του Μπερτόγλιο...

Η μπάλα ανεβοκατέβαινε στο γήπεδο,χωρίς όμως να απειλούνται οι δύο εστίες....
 
Στο 42' ένα σουτ του Ντίας μέσα από την περιοχή με καλές προϋποθέσεις, στα σώματα η μπάλα...

Το ημίχρονο στο Κλεάνθης Βικελίδης έληξε 0-0

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν και πάλι δυνατά στο παιχνίδι, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναγκάστηκε να προχωρήσει γρήγορα σε δύο αλλαγές....

Στο 50' ένα σουτ του Μπερτόγλιο έξω από την περιοχή, η μπάλα κάπου βρήκε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 55' ο Nτίας προσπάθησε να τσιμπήσει την μπάλα στην περιοχή, ο Σούντγκρεν πρόλαβε να κόψει και στη συνέχεια να μπλοκάρει ο Κουέστα.

Στο 61' ευκαιρία για τον Άρη: Ο Μπρούνο πήρε την κεφαλιά, σε σέντρα του Γκανέα, ο Κνετ απέκρουσε εκπληκτικά και στη συνέχεια ο Σίλβα έκανε το άστοχο γυριστό....

Οσο κυλούσαν τα λεπτά ο Παναιτωλικός κρατούσε το 0 - 0 κι έκανε απόπειρες να απειλήσει την εστία του Γκουέστα, ενώ ο Μάτζιος έριξε στο ματς και τον νεοαποκτηθέντα Μήτρογλου!

Πρώτη αλλαγή για τον Δέλλα ο επίσης νεοαποκτηθείς Εντιγκά στο 79'....


Στο 90'  ο Κνετ σώζει και πάλι τον Παναιτωλικό:Αφού η μπάλα βρήκε στο τείχος μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Γκάμα έκανε το δυνατό σουτ, με τον Κνετ να διώχνει σε κόρνερ....

Ο Παναιτωλικός κατάφερε και πήρε το βαθμό στη Θεσσαλονίκη από τον Αρη κρατώντας το 0 - 0 με καλή εμφάνιση και έναν εκπληκτικό Κνετ....

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε(79' Σάκιτς), Γκάμα, Ματέο (70' Μήτρογλου), Μπερτόγλιο(59' Σίλβα), Μαντσίνι(59' Μπρύνο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Βάντερσον, Τσότσαλιτς, Μεντίνα, Περέιρα, Τσιγγάρας(91' Mεντόζα), Ταχάρ(79' Εντιγκά), Ντίας, Μπαρμπίσα(92' Μαλής), Αριγίμπι(84' Ντάλτσιο), Καρέλης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας – 15 Φεβρουαρίου – η Super League σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ», αφιερώνει την 22η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten , 13-15/02/2021, στον αγώνα στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom