Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός 16χρονος οδηγός δικύκλου σε τροχαίο


Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενός δίκυκλου σήμερα στη 1:20 το μεσημέρι ο ανήλικος οδηγός του, μετά από σύγκρουση με ΙΧ στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Σερρών - Σκουτάρεως.

Το τροχαίο συνέβη στο 7ο χιλ. Σερρών - Σκουτάρεως, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο 16χρονος προσέκρουσε πάνω σε ΙΧ που οδηγούσε γυναίκα η οποία βρίσκεται αυτή την ώρα σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να πιστέψει ότι έγινε.

Συγκλονισμένοι από το τροχαίο και οι διερχόμενοι οδηγοί, αλλά και οι διασώστες με το θέαμα που αντίκρισαν και το νεαρό της ηλικίας του θύματος

Άμεσα έφτασαν στο σημείο άντρες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Σερρών

Σύμφωνα με όσα έγιναν μέχρι στιγμής γνωστά, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονη συγκρούστηκε με την μηχανή (χαμηλού κυβισμού), με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ανήλικος αναβάτης της. 

Η 53χρονη συνελήφθη στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί το τμήμα τροχαίας Σερρών για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σήμερα (5 Ιανουαρίου 2021) και ώρα 13.20 περίπου, στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Σερρών – Σκουτάρεως, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούσθηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ανήλικος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ανήλικου οδηγού του δικύκλου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom