Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Τραγωδία: Δύο γυναίκες, με διαφορά λίγων ωρών, έπεσαν από μπαλκόνι και σκοτώθηκαν σε Πάτρα και Λάρισα (βίντεο)


Δύο παρόμοια τραγικά περιστατικά σημειώθηκαν σήμερα μέσα σε λίγες ώρες, καθώς νωρίτερα απόψε μία γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας και βρήκε ακαριαίο θάνατο στην Πάτρα, ενώ προηγήθηκε θανάσιμη πτώση μίας άλλης γυναίκας το μεσημέρι στη Λάρισα.

Από την Πάτρα το tempo24.news αναφέρει ότι πρόκειται για μία 55χρονη, η οποία βούτηξε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μουρούζη, στο κάτω μέρος της πλατείας Νόρμαν. 

H γυναίκα έμενε μόνη της και φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Επιτόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το προσωπικό του οποίου απλά διαπίστωσε το θάνατό της.

https://tempo24.news

Τραγωδία και στη Λάρισα,όπου κατέληξε η γυναίκα που έπεσε από τον 5ο όροφο

Κατέληξε στη Λάρισα η γυναίκα που έπεσε, νωρίτερα σήμερα, από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας πάνω στην οροφή ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου.

Το τραγικό συμβάν στη Λάρισα σημειώθηκε το μεσημέρι, όταν 42χρονη Μολδαβή έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Τσακάλοφ πάνω σε «ουρανό» παρκαρισμένου αυτοκινήτου. 

Παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσαν να την κρατήσουν στη ζωή οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, τελικά η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά, αλλά, δυστυχώς, δεν αποφεύχθηκε το μοιραίο.

Η άτυχη γυναίκα διέμενε στην πολυκατοικία με το σύντροφό της.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνά η ασφάλεια Λάρισας, ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom