Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Ζωγράφου: Κλειστές οι παιδικές χαρές και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου προληπτικά για τον covid-19


Σε προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού στην πόλη προχώρησε ο Δήμος Ζωγράφου αναστέλοντας προσωρινά τη λειτουργία των παιδικών χαρών και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου,πλην των εγκαταστάσεων Αντισφαίρισης.

Αναστολή λειτουργίας των παιδικών χαρών του Δήμου Ζωγράφου λόγω των προληπτικών μέτρων για τον covid-19

Ο Δήμος Ζωγράφου, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού covid-19 και κατόπιν υπαγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου, αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία των παιδικών χαρών (ΦΕΚ4829/02.11.2020).

Οι παιδικές χαρές του Δήμου Ζωγράφου θα παραμείνουν κλειστές από σήμερα, Τρίτη 3 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Αναστέλλεται λόγω covid -19 η λειτουργία των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Ζωγράφου, ανακοίνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού, ακολουθώντας τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν στην Περιφέρεια Αττικής για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού Covid - 19.

«Το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία των πολιτών για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 και απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με την υπαγωγή της Περιφέρειας Αττικής στο Επίπεδο Β’ – Αυξημένου Κινδύνου σας ανακοινώνει:

• Από Τρίτη 3/11/2020, ξεκινά η προσωρινή αναστολή λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Ζωγράφου (κλειστών και ανοιχτών δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων). Από την απόφαση εξαιρούνται οι αθλητικές εγκαταστάσεις Αντισφαίρισης», αναφέρει στην ανακοίνωση το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom