Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Ιερέας χάκερ έκλεβε τραπεζικούς λογαριασμούς και μοίραζε τρόφιμα σε φτωχούς! (βίντεο)

Απέσπασε 120.000 ευρώ - Τι λέει μέσα από τη φυλακή

Ένας 36χρονος ιερέας χάκερ από τη Βόρεια Ελλάδα κατάφερε να "τρυπώσει" σε τραπεζικούς λογαριασμούς τράπεζας και για επί τρία χρόνια αποσπούσε χρηματικά ποσά προκειμένου να αγοράσει τροφή και είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο ιερέας χάκερ κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 120.000 ευρώ, αγοράζοντας και διανέμοντας δεκάδες γεύματα για φτωχές οικογένειες.

Ωστόσο, ο πρώην ιερέας έγινε αντιληπτός από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και συνελήφθη.

Αντιμέτωπος με βαριά κατηγορία

Σήμερα, βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και απάτης με ηλεκτρονικό υπολογιστή, που μπορούν να του στοιχίσουν από πέντε έως 15 χρόνια στη φυλακή.

Ο 36χρονος μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή. Όπως είπε, στο "στόχαστρο" του ίδιου και του συνεργάτη του, βρέθηκαν πλούσιοι άνθρωποι σε Ελλάδα και εξωτερικό, τους απέσπασαν χρηματικά ποσά ώστε να βοηθήσουν τους άστεγους της Θεσσαλονίκης. 

Επίσης, όπως ανέφερε, υπήρξε κόσμος που εκμεταλλεύτηκε τη δράση του για να πληρώσουν τα έξοδά τους, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο ίδιος.

"Δεν έχω κρατήσει τίποτα για εμένα", διευκρίνισε ο πρώην κληρικός και πρόσθεσε ότι στην αρχή το έκανε για να καλύψει κάποια δικά του έξοδα, όμως στη συνέχεια "ανακάλυψε ότι είναι λειτούργημα", ενώ ακόμα ανέφερε ότι "Κάποιοι ιερείς το εκμεταλλεύτηκαν και τον κυνήγησαν".

Όπως είπε, αφενός έχει μετανιώσει για την πράξη του, αφετέρου είναι ευτυχισμένος που κατάφερε να κάνει τον κόσμο χαρούμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom