Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα (βίντεο)


Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε σε ηλικία 60 ετών έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, για ορισμένους ο μεγαλύτερος, πέθανε την Τετάρτη (25/11) σε ηλικία 60 ετών, ύστερα από ανακοπή.

Στις αρχές Μαρτίου ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και όχι μόνο είχε κάνει επέμβαση στον εγκέφαλο. 

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, είχε βρεθεί πρόσφατα στο νοσοκομείο και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ αντιμετώπιζε και χρόνια προβλήματα με το αλκοόλ. 

Είχε γίνει μάλιστα γνωστό ότι εισήχθη πριν λίγες ημέρες σε κλινική απεξάρτησης.

Διαβάστε ΕΔΩ την πλούσια βιογραφία του

Δείτε το χέρι του... Θεού!

Το αριστερό χέρι του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει μείνει στην ιστορία ως το «χέρι του Θεού». Και μπορεί να είναι οξύμωρο για τη φύση του αθλήματος, αλλά με αυτό τον τρόπο ο Ντιεγκίτο έχει πετύχει ένα από τα θρυλικότερα γκολ στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ιστορία. Το όνομα του «Θεού» ακούστηκε σε όλο τον πλανήτη στον ημιτελικό του Μουντιάλ του Μεξικού το 1986.

Ο Αργεντινός έριξε στο «καναβάτσο» την Αγγλία με το περιβόητο γκολ με το χέρι και στη συνέχεια με το κορυφαίο σλάλομ όλων των εποχών πέτυχε το δεύτερο γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom