Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Εξαφάνιση - θρίλερ στου Ζωγράφου: Χάθηκαν τα ίχνη 50χρονου ενώ είχε βγει για ψώνια (βίντεο)


Η σύντροφός του 50χρονου Ηλία Μπάνη είναι βέβαιη ότι κάποιοι τον απήγαγαν. Τα ίχνη του χάθηκαν την 28η Οκτωβρίου από το γκαράζ, στο σπίτι του, στου Ζωγράφου. Η εξαφάνιση δηλώθηκε αμέσως.

Η φωτογραφία και τα στοιχεία του δημοσιοποιούνται μέσω του Silver Alert. Οι συγγενείς του αγωνιούν και αναζητούν και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα τους δώσει ελπίδα που ψάχνουν.

28η Οκτωβρίου. Ξυπνάνε, κατεβαίνει, παίρνει το αυτοκίνητο και πάει στο μανάβικο να ψωνίσει.

Όλα δείχνουν φυσιολογικά. Οι κινήσεις του, οι συνήθειες του, τα πάντα ίδια. Μπαίνει στο κατάστημα, χαιρετά και ξεκινά τα ψώνια του.

Σε απόσταση 3 χλμ. από το σπίτι είναι το μανάβικο. Οι κάμερες τον έχουν καταγράψει. Μένει 10 λεπτά και μάλιστα καλεί με βιντεοκλήση και την σύζυγό του.

Η υπάλληλος τον ρωτά αν χρειάζεται βοήθεια, να βάλει τα πράγματα στο αυτοκίνητο, κι εκείνος αρνείται ευγενικά. Πληρώνει, χαιρετά και λίγα λεπτά αργότερα κατευθύνεται με το αυτοκίνητό του πίσω, στο σπίτι του στου Ζωγράφου. Από εκεί και πέρα, τα ίχνη του χάνονται.

Είναι 6 και μισή το απόγευμα, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, κατεβαίνει η σύντροφος, βλέπει το αυτοκίνητο, τα πράγματα, τα κλειδιά

«Δεν πιθανολογώ ότι εξαφανίστηκε. Τον σύντροφό μου τον απήγαγαν, δεν εξαφανίστηκε. Πρόκειται περί αρπαγής. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κάποιος να ζητήσει λύτρα. Δεν γνωρίζω τον λόγο. Φοβάμαι μην του κάνουν ή μην του έχουν ήδη κάνει κακό. Όλοι ανησυχούμε πολύ. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη όσο γίνεται για τα δυο παιδιά μας που είναι 8 χρονών και 14 μηνών. Ο σύντροφός μου αυτή την στιγμή κινδυνεύει.»

Πού στρέφονται οι έρευνες

Σύμφωνα με την σύντροφο του, ο 50χρονος είχε μαζί του δύο τηλέφωνα, τα οποία δεν βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του και είναι κλειστά. Θεωρεί ότι αν είχε διαφορές με κάποιον, εκείνη θα το γνώριζε.

«Συνεργαζόταν με μια μάντρα αυτοκινήτων, αγόραζε ΙΧ από το εξωτερικό, τα πήγαινε εκεί, τα επισκεύαζε και τα μεταπωλούσε. Το τελευταίο διάστημα τον έβλεπα λίγο προβληματισμένο, αλλά πίστευα ότι ήταν λόγω κορωνοϊού και γενικότερης οικονομικής κατάστασης. Εμένα δεν μου είχε πει κάτι συγκεκριμένο, γενικά ήταν μυστικοπαθής.»

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και ελέγχουν υλικό από κάμερες ασφαλείας από την ημέρα της εξαφάνισης του 50χρονου, ενώ την ίδια ώρα, λαμβάνουν καταθέσεις από το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον, συγκεντρώνοντας στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom