Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Θρίλερ στη Σαντορίνη: Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)


Τρία εικοσιτετράωρα μετα τον εντοπισμό της απανθρακωμένης σωρού του πασίγνωστου ξενοδόχου στην Οια το θρίλερ κορυφώνεται. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παραμένουν στη Σαντορίνη και αναμένεται να πραγματοποιήσουν ακόμη μια αυτοψία στο σημείο οπού εντοπίστηκε νεκρός ο 69χρονος επιχειρηματίας.

Η κάμερα του MEGA βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων καταγράφοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις. 

Σαρώνουν οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών το χώρο όπου εντοπίστηκε η απανθρακωμένη σορός του 69χρονου ξενοδόχου στην Οια.

Ο άτυχος επιχειρηματίας- με την τεράστια οικονομική επιφάνεια- βρέθηκε νεκρός μπροστά από την ρεσεψιόν. Από την αυτοψία των αρχών έχει εξακριβωθεί ότι η εστία της πυρκαγιάς ήταν στο σώμα του 69χρονου. Ωστόσο δεν ήταν εφικτό να διαπιστωθεί πώς τυλίχτηκε στις φλόγες. Το σενάριο ατυχήματος αποκλείστηκε ως πιθανό αίτιο της πυρκαγιάς.

Στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του 69χρονου επιχειρηματία συνεχίστηκε και σήμερα η αυτοψία από το κλιμάκιο της αστυνομίας που έφτασε στη Σαντορίνη από την Αθήνα.

Η έρευνα αυτή τη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο να διαπιστωθεί πώς εκδηλώθηκε η φωτιά. Ένα στοιχείο που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είναι ο βαθμός της απανθράκωσης της σορού.

Για ανάλυση στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ έχει σταλεί το αίμα που εντοπίστηκε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά της ξενοδοχειακής μονάδας για να διαπιστώσουν οι αρχές εάν προέρχονται από τον 69χρονο.

Η σορός του επιχειρηματία βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά με την γνωμάτευση να αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Φως στην περίεργη υπόθεση αναμένεται να ριξει και η έκθεση του ιατροδικαστή που θα γίνει αύριο. Οι κάτοικοι αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom