Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2 - 1 (φωτο & βίντεο)


Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε το μεσημέρι τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και τον νίκησε εύκολα,χωρίς καν να ιδρώσει, με 2 - 1!

Στο ΟΑΚΑ σήμερα κατέβηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού και το "φάντασμα" του Παναιτωλικού,τουλάχιστον στο πρώτο μέρος.Μόνο οι φανέλες θύμιζαν την ομάδα του Αγρινίου η οποία από την αρχή του αγώνα έπαιζε αντιποδόσφαιρο με την μπάλα να γυρνάει συνέχεια στον τερματοφύλακα Κνετ, αφού κανένας από τους παίκτες του δεν αναλάμβανε να την προωθήσει στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 9' η μοναδική καλή ενέργεια του Παναιτωλικού: Ο Αζάντι έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Τριφυλλιού σε σέντρα του Γιάκολις, όμως η ασθενής κεφαλιά του πέρασε άουτ...

Στο 10' ο Αϊτορ τσίμπησε την μπάλα από μπαλιά του Βιγιαφάνιες, προλαβαίνοντας την έξοδο του Κνετ, και σκόραρε, όμως σε μια πολύ οριακή φάση το VAR έδειξε οφσάιντ.

Στο 19' Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 1-0:: Ο Βιγιαφάνιες έδωσε στα πλάγια δεξιά στον Σάντσες, αυτός με την μία έκανε μια παράλληλη μπαλιά, η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο Μακέντα στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ του Παναθηναϊκού το πιο σημαντικό που συνέβαινε στο γήπεδο ήταν τα νεύρα και οι μονομαχίες ανάμεσα στους Βιγιαφάνιες και Ντίας.Ένας Αργεντινός και ένας Ουρουγουανός που σε κάθε φάση "τρώγονταν" σαν τα κοκόρια!!!

Στο 43' το 2 - 0 για τον Παναθηναϊκό:Ο Βιγιαφάνιες έδωσε στον Καρλίτος αυτός περίμενε την κίνηση του Ζαγαρίτη του πέρασε τη μπάλα, ο νεαρός μπακ γύρισε παράλληλα μέσα στην μικρή περιοχή και ο Λιάβας στην προσπάθεια του να διώξει πριν η μπάλα φτάσει στον Μακέντα την έστειλε τη στα δίχτυα της ομάδας του.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται ξεκούραστα με 2 - 0

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Παναιτωλικό κι ένα γκολ για τον Παναθηναϊκό,που δεν μέτρησε...

Στο 49' ένα ακόμη γκολ του Παναθηναϊκού σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού με τον Αϊτόρ και μετά από τρομερή προσπάθεια του Καρλίτος αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Βιγιαφάνιες στην αρχή της φάσης.

Δέκα λεπτά μετά ο Δέλλας πραγματοποίησε ακόμα δύο αλλαγές και ο Παναιτωλικός έδειξε κάπως να συνέρχεται....,αλλά μέχρι εκεί!

Στο 65' ακυρώθηκε κι άλλο γκολ του Παναθηναϊκού: Μετά από ωραία αλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Μακέντα - Αϊτόρ και τελικό αποδέκτη τον Μαουρίσιο η μπάλα πήγε στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Ισπανού στην πρώτη πάσα του Μακέντα.

Στο 93' Χέρι του Σάντσες μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού και πέναλτι για τον Παναιτωλικό.,το εκτέλεσε ο Μεντόσα και μείωσε  σε 2 - 1.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να εντυπωσιάσει πέτυχε μία εύκολη νίκη με 2 - 1 και μάζεψε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

 Από την άλλη ακόμα μία ήττα για τον Παναιτωλικό (που φαίνεται να έχει την ίδια περσινή πορεία), 6 σε 10 αγωνιστικές και 4 ισοπαλίες,με 14 γκολ παθητικό και μόλις 4 ενεργητικό (3 με πέναλτι κι 1 με φάουλ)!!!


Πάντως ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε αισιόδοξος και ότι η ομάδα θέλει δουλειά,πολλή δουλειά και θα έρθουν και οι νίκες!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας,Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπου΄λος, Μαρουσίο(84' Σερπέζης), Βιγιαφάνιες(84' Μπουζούκης), Αϊτόρ(78' Μολό), Μακέντα(78' Καμπετσής), Καρλίτος(67 Αγιούμπ)' .

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Τζανακάκης(80' Μεντίνα), Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Ντάλσιο, Τσιγγάρας, Ντίας, Μάζουρεκ(59' Ταχάρ), Αριγίμπι(70' Μεντόσα), Αζάντι(46' Βέργος), Γιάκολις(59' Ντουάρτε).











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom