Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Εγκλημα στις Σπέτσες: Νέο πρόσωπο στον φόνο δείχνει ο 22χρονος - Δεχόταν απειλές από Βούλγαρο (βίντεο)


Εκπλήξεις έκρυβε η απολογία του γιου γνωστού καθηγητή του Πολυτεχνείου που προφυλακίστηκε για την δολοφονία ενός 26χρονου στις Σπέτσες. Ο νεαρός που επιμένει για την αθωότητά του, έδειξε στις αρχές ένα άλλο πρόσωπο πίσω από τη δολοφονία ενώ ζητά συμπληρωματικές έρευνες για την υπόθεση.

Έναν Βούλγαρο με ποινικό μητρώο, κάτοικο Σπετσών, έδειξε στις αρχές ο 22χρονος ως τον άνθρωπο που φέρεται να απειλούσε το θύμα για οικονομική οφειλή λόγω ναρκωτικών. 3.000 ευρώ ήταν η οφειλή, ένα ποσό πολύ μεγάλο που τώρα θα διερευνηθεί από τις αρχές αν και εφόσον υφίσταται.

Ο γιος του καθηγητή Πολυτεχνείου επιμένει ότι δεν είναι εκείνος που μαχαίρωσε τον άτυχο 26χρονο και ότι οι δύο μάρτυρες έχουν κενά στις καταθέσεις τους. «Δεν σκότωσα εγώ τον νεαρό. Οι δύο μάρτυρες έχουν πέσει σε αντιφάσεις.Την ωρα του εγκλήματος ήμουν στο σπίτι μου. Από φίλο μου έμαθα για τον 26χρονο» υποστηρίζει ο 22χρονος.

«Έγινε φόνος και οι υποτιθέμενοι αυτόπτες μάρτυρες δεν κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά κάλεσαν έναν άλλον, ο οποίος κάλεσε το ασθενοφόρο και εν συνεχεία πήγε στο σημείο» είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

«Αυτός ο μάρτυρας που πήγε, ενώ θα έπρεπε να βρει τους δύο μάρτυρες και δεν τους βρήκε, ήταν ο μόνος που έβαλε μία πετσέτα για να σταματήσει το αίμα. Οι μάρτυρες είπαν ότι έτρεξαν να βοηθήσουν. Όλα αυτά πρέπει να διευκρινιστούν» συνέχισε.

Η απολογία του 22χρονου φερόμενου ως δράστη ήταν μαραθώνια. Μέσω του συνηγόρου του ζήτησε να γίνουν πάνω από 10 ανακριτικές. Κλειδί για τη λύση του μυστηρίου αποτελεί η εξέταση γενετικού υλικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος φέρεται να απειλούσε το θύμα.

Ο 22χρονος έχει οδηγηθεί ήδη στη φυλακή ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του θα δώσει και συμπληρωματική απολογία. 

Δείτε το βίντεο από τις ειδήσεις του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom