Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Ψάχνουν αυτόπτες μάρτυρες για το τροχαίο με θύμα 19χρονη στον Άγιο Δημήτριο


Θρήνος στη γειτονιά της πανέμορφης 19χρονης Γιάννας στον Άγιο Δημήτριο, που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την παρέσυρε μηχανή στο ύψος της Αγίου Κωνσταντίνου.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης γύρω στις 18:30 μπροστά στα μάτια του φίλου της, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Τραγικές φιγούρες από την πρώτη κιόλας στιγμή οι γονείς της και ο αδελφός της, με την μητέρα της να παραμένει κλεισμένη μέσα στο σπίτι και να φωνάζει συνεχώς το όνομα της “Γιάννα…Γιάννα…που είναι το παιδί μου”. Όπως αναφέρουν οι γείτονες στην οδό Μετσόβου η πανέμορφη Γιάννα φοιτήτρια Φαρμακευτικής ήταν ένα εξαιρετικό και καλοσυνάτο παιδί το οποίο έφυγε από την ζωή με τον πιο άδικο τρόπο.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου. 

Η οικογένεια του θύματος είχε μετακομίσει στο σπίτι της οδού Μετσόβου εδώ και λίγα χρόνια, όταν από το συγκεκριμένο σπίτι είχε φύγει η προηγούμενη οικογένεια που ζούσε εκεί και είχε χάσει επίσης σε τροχαίο δυστύχημα τον 20χρονο γιο της.

Υλικό από τις κάμερες

Οι έρευνες για το πως συνέβη το φρικτό δυστύχημα εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη, με την αστυνομία να έχει συλλέξει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να ρίξουν φως στα τελευταία τραγικά λεπτά της ζωής της 19χρονης. 

Από την άλλη αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες και οδηγοί, που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο ύψος με την Αγίου Κωνσταντίνου, προκειμένου να καταθέσουν τα όσα είδαν. Ο οδηγός της μηχανής εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Φριχτό θάνατο στην άσφαλτο και μάλιστα μπροστά στα μάτια του νεαρού συντρόφου της, είχε το απόγευμα της Τρίτης 24/11/2020 στον Άγιο Δημήτριο ένα 19χρονο κορίτσι, το οποίο στην προσπάθεια του να διασχίσει την λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αγίου Κωνσταντίνου, παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή.

Από την σύγκρουση η 19χρονη Γιαννούλα άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή, με τον χαμό της να έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την γειτονιά της οδού Μετσόβου, όπου ζούσε μαζί με την οικογένεια της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 18:30 και μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι του άτυχου νεαρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το νεαρό ζευγάρι εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του όταν για άγνωστη αιτία μια μηχανή με κατεύθυνση προς την Γλυφάδα έπεσε πάνω στην 19χρονη που προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και την σκότωσε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέρα από τον ακαριαίο θάνατο του κοριτσιού και τον τραυματισμό του οδηγού της μηχανής, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Σε κατάσταση σοκ εκτός από την οικογένεια της 19χρονης βρίσκεται και ο σύντροφος της, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ζωή η αγαπημένη του και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του χωρίς εκείνος να προλάβει να αντιδράσει. 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom