Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Μυστήριο με τον θάνατο του 69χρονου ξενοδόχου στην Σαντορίνη - Σε πρόσωπο «κλειδί» συγκλίνουν οι έρευνες (βίντεο)


Τέσσερις ημέρες μετά τον εντοπισμό της απανθρακωμένης σωρού, συνεχίζονται οι έρευνες για τον τραγικό θάνατο του 69χρονου ξενοδόχου στην Οία. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του. Με τις Αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος και γιατί θα ήθελε να κάνει κακό στον επιχειρηματία.

Ο ξενοδόχος διέθεται μεγάλη περιουσία στο νησί, ζούσε μόνος του και οι συγγενείς του που κατέφθασαν στη Σαντορίνη είναι σοκαρισμένοι από τον τρόπο που πέθανε ο άνθρωπός τους.

Οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών παραμένουν στο νησί και ερευνούν εξονυχιστικά τη ρεσεψιόν όπου βρέθηκε το πτώμα του 69χρονου με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι εστία της φωτιάς ήταν ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εντοπίστηκε μόνο στο κορμί του άτυχου ξενοδόχου και δεν είχε επεκταθεί στον υπόλοιπο χώρο.

Το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν καταλήξει αν ήταν κι άλλα άτομα παρόντα την στιγμή του θανάτου του.

Ο 69χρονος σύμφωνα με τους οικείους του δεν είχε διαφορές με κανέναν και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν η δουλειά του.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η εξέταση από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου καθώς και η ιατροδικαστική εξέταση της σωρού του 69χρονου ξενοδόχου.

Σε πρόσωπο «κλειδί» συγκλίνουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις Αρχές υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής πράξης, ωστόσο μέχρι να βγει το πόρισμα του ιατροδικαστή και οι τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε με βεβαιότητα για κάτι τέτοιο.

Ασφαλείς πληροφορίες του MEGA μάλιστα αναφέρουν ότι η έρευνα των αστυνομικών είναι σε πολύ καλό δρόμο και έχουν ρίξει όλο τους το βάρος σε ένα πρόσωπο – κλειδί προκειμένουν να διελευκανθεί αυτή η υπόθεση.

Ο 69χρονος από το απόγευμα της Πέμπτης δεν έφυγε από το ξενοδοχείο του να πάει κάπου αλλού, στο ξενοδοχείο του δεν είχε κάμερες ασφαλείας.

Όμως υπάρχουν άλλα σημεία με κάμερες δίπλα από το χώρο του ξενοδοχείου το υλικό των οποίων βρίσκονται στα χέρια των Αρχών.

Ο κλοιός στενεύει όσο περνούν οι μέρες και αν τελικώς αποδειχθεί ότι πρόκειται για έρευνα πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι το κίνητρο είναι προσωπικό.

Η αντιδήμαρχος της Οίας, κυρία Κίτσου μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για αυτή την υπόθεση που έχει ταράξει την κοινωνία του νησιού. «Η κοινωνία της Σαντορίνης έχει συγκλονιστεί. Δεν ειναι καθημερινό φαινόμενου αυτού του τύπου η βία. Ο εκλιπών ήταν πολύ δημιουργικός άνθρωπος. Με ένα και μόνο μέλημα στη ζωή του το “επιχειρείν”.

Ασχολιόταν συνεχώς με τη δουλειά του. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, όμως δεν θα κάνουμε σενάρια. Είναι θέμα χρόνο να εξιχνιαστεί η υπόθεση. Η κοινωνία πρέπει να μάθει τα πραγματικά αίτια αυτού του συμβάντος».

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom