Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Σαντορίνη: Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του ξενοδόχου - Υποψίες για στυγερό έγκλημα


Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του θανάτου 69χρονου, ιδιοκτήτη γνωστού ξενοδοχείου, στη Σαντορίνη. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής, μετά από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του. Και ενώ όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για θάνατο που οφείλεται στην πυρκαγιά, η έρευνα στο χώρο έφερε ανατροπή στις έρευνες.

Δίπλα από τον ξενοδόχο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος. Η φωτιά ξέσπασε σε ένα μικρό κουζινάκι. Πρόκειται για έναν σχετικά στενό χώρο. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 69χρονος δεν πρόλαβε να σωθεί, παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν μικρής έκτασης.

Αυτό σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο έχει κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο, ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.

Σήμερα Σάββατο στη Σαντορίνη θα φτάσει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας από την Αθήνα που θα ερευνήσει ενδελεχώς το ξενοδοχείο για dna και δακτυλικά αποτυπώματα.

Καθοριστικής σημασίας θα είναι η νεκροψία-νεκροτομή, που θα δείξει εάν ο 69χρονος φέρει τραυματισμούς από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. 

Σημειώνεται ότι ο ξενοδόχος ζούσε μόνος του. Δεν είχε σύζυγο ή παιδιά, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. 

Την έρευνα έχει αναλάβει το τοπικό Τμήμα της Σαντορίνης, το οποίο ωστόσο συνεργάζεται με τις εξειδικευμένες αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom