Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ανείπωτη τραγωδία στην Πιερία: Πέθανε και ο σύζυγος της λεχώνας που “έφυγε” ένα χρόνο πριν από αλλεργικό σοκ!


Ακόμη μια τραγωδία χτυπά την οικογένεια της άτυχης 29χρονης Άννας από την Μεσαία Μηλιά, στην Πιερία…

Η κοπέλα πέθανε πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 28 Νοεμβρίου 2019, μετά από αλλεργικό σοκ, αφού λίγες ημέρες νωρίτερα είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η μοίρα έδειξε για ακόμα μια φορά το σκληρό πρόσωπό της, καθώς χθες έφυγε από τη ζωή και ο 37χρονος σύζυγός της, Γιάννης. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του.

Κατερίνη: «Θα κινηθούμε νομικά»! Ξεσπά ο θείος της λεχώνας που πέθανε από αλλεργικό σοκ

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα γέννησε στο νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να μπει στην εντατική.

Από την Κατερίνη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου έκανε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου 2019 η 29χρονη λεχώνα, δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

«Είμαι χαμένος. Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου. Τώρα είμαι πατέρας. Προσπαθώ, προσπαθώ…» είχε δηλώσει τότε ο σύζυγος της Άννας. Η μοίρα ωστόσο στάθηκε σκληρή και για τον Γιάννη Πιτσιάνη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή, αφήνοντας πίσω το παιδί του, που σήμερα είναι ενός έτους. 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom