Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Εξαφανίστηκαν και πάλι τα τρία ανήλικα κορίτσια από την Αγία Παρασκευή!


Συναγερμός και πάλι στην Αγία Παρασκευή, καθώς ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί και είχαν βρεθεί, εξαφανίστηκαν γι’ άλλη μία φορά από τη δομή όπου φιλοξενούνταν, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πρόκειται για την Πελαγία, 15 ετών, την Αμάντα , 16 ετών και την Σάλη, 13 ετών, για τις οποίες εκδόθηκε Missing Alert. Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, οι ανήλικες εξαφανίστηκαν στις 21:30 από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 26/11/2020, για την εξαφάνιση των ανηλίκων και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν Εισαγγελικής εντολής. 

Οι ανήλικες έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας και έχουν πραγματοποιήσει προηγούμενες φυγές στο εγγύς χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός μας είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.

Οι ανήλικες όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, συνεχίζουν να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω των ιδιαίτερης φύσης δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, αλλά και βρισκόμενες εκτεθειμένες εν μέσω της πανδημίας του COVID-19″, αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν τζάκετ, μαύρο παντελόνι τζιν, μπλε αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μοβ κασκόλ, μαύρη φόρμα, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, σκουρόχρωμη ζακέτα και σκούρο τζιν παντελόνι. Κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού, όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom