Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Θεσ/κη: Στο Ψυχιατρείο οδηγείται η «παρουσιάστρια» που επιτέθηκε χθες στο Νίκο Χαρδαλιά (φωτο & βίντεο)


Με εντολή εισαγγελέα οδηγείται αυτή την ώρα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η «παρουσιάστρια» που επιτέθηκε χθες με νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Η Ιωάννα Κουσκούση, μετά την επίθεση στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και την παραμονή της για ένα βράδυ στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, στον οποίο οδηγήθηκε πριν περάσει την διαδικασία του Αυτοφώρου επιδεικνύοντας προκλητική συμπεριφορά, ζήτησε την ακούσια νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης.

Η ίδια μετά και το άκουσμα της διάταξης, παρότι σοκαρισμένη, ήταν συνεργάσιμη και δέχθηκε να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο όπου πρόκειται να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με την συνήγορο της, Ανθούλα Ανάσογλου, η Ιωάννα Κουσκούση, θα έρθει σε επικοινωνία με τον πνευματικό της ως βαθιά θρησκευόμενη και θα ζητήσει συγνώμη και από τον Θεό και από τον υπουργό, Νίκο Χαρδαλιά για την συμπεριφορά της. «Ελπίζουμε ο κ. Χαρδαλιάς να δείξει κατανόηση δεδομένου ότι πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια με προστατευόμενο μέλος, ένα αγοράκι 7 ετών» συμπλήρωσε η δικηγόρος της παρουσιάστριας.

Φρίξος Δρακοντίδης
https://www.protothema.gr/

Νωρίτερα στα δικαστήρια η «παρουσιάστρια»

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σήμερα το πρωί η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Παπαναστασούλης

UPD 12:25 Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί στις 12 Ιουνίου η 44χρονη «παρουσιάστρια». Προηγουμένως ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή.


Ύστερα από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Πονικής Δίωξης ο τελευταίος διέταξε τη νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο.

Το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί, είπε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου.

Δείτε τις δηλώσεις της δικηγόρου:



Η συγκεκριμένη γυναίκα επιτέθηκε χθες στον υφυπουργό ο οποίος γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του και στη συνέχεια του πέταξε νερό. Αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και διανυκτέρευσε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

https://www.grtimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom