Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Δείτε live από τον Αγιο Θεράποντα Ζωγράφου την Ιερά Παράκληση στον Άγιο


Καλώς εχόντων των πραγμάτων αυτή την ώρα στου Ζωγράφου θα γινόταν η λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγίου Θεράποντα,του οποίου η μνήμη τιμάται σήμερα και θα ακολουθούσε η Ιερή Παράκληση στον Αγιο.

Δυστυχώς τα μέτρα για τον κορονοϊό ισχύουν ακόμα και γι' αυτό οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την μνήμη του Προστάτου και Πολιούχου της Πόλεως μας Αγίου Θεράποντος, Επισκόπου Κύπρου θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαΐου.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις τελέστηκαν κανονικά,όπως ο Πανηγυρικός Εσπερινός,η Αγρυπνία,ο Ορθρος και η Θεία λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Θεράποντα,κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή την ώρα τελούνται ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση στον Άγιο κεκλεισμένων των θυρών, η οποία θα γίνει στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ευσταθίου (κάτω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα) για να μην διακοπεί η προσέλευση των πιστών για  την προσκύνηση της Ιεράς Εικόνος και του Αγίου Λειψάνου του Αγίου.

Δείτε live:


Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τον Πανηγυρικό Εσπερινό,τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία επί τη Μνήμη του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Θεράποντος του Θαυματουργού Επισκόπου Κύπρου Πολιούχου της πόλεως Ζωγράφου.



Δείτε ΕΔΩ Φωτορεπορτάζ από τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Θεράποντα στου Ζωγράφου το 2019 

Διαβάστε ΕΔΩ τη βιογραφία του Αγίου και την ιστορία του Ιερού Ναού του Αγίου Θεράποντα στου Ζωγράφου 

Οι παρακάτω φωτο είναι από τον Αγιο Θεράποντα στου Ζωγράφου,όπου βρεθήκαμε σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 15:30. Καμία σχέση με τη λαοθάλασσα των προηγούμενων χρόνων!








Η αιμοδοσία θα γίνει και φέτος,την Κυριακή 17 Μαϊού, στο Νεανικό Κέντρο,πίσω από τον Ιερό Ναό από τις 10:00 π.μ έως τις 13:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom