Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Καρπενήσι: Εκλεισαν την σήραγγα για να αποτρέψουν την είσοδο μεταναστών στην πόλη (φωτο & βίντεο)


Καρπενησιώτες έκλεισαν χθες αργά το βράδυ την είσοδο της σήραγγας Τυμφρηστού για να αποτρέψουν την πιθανή έλευση μεταναστών στην πόλη,που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αφγανοί στην εθνικότητα και θα
διαμείνουν σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ανάστατοι είναι κάτοικοι του Καρπενησίου μετά την πληροφορία ότι 108 πρόσφυγες πρόκειται να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο της σήραγγας Παύλου Μπακογιάννη στήνοντας μπλόκο, καθώς είχαν την ενημέρωση πως τα λεωφορεία με τους πρόσφυγες θα έφταναν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας απόψε.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στον βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργο τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό,τον δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και τον δημάρχο Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη.

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:
"Σήμερα 23 Απριλίου και ώρα 20:00 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή του βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργου,του αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιού,του δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη και του δημάρχου Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη σε τηλεδιάσκεψη με θέμα τις πληροφορίες για αιφνιδιαστική εγκατάσταση μεταναστών στην Ευρυτανία.

Ομόφωνα θεωρούμε αιφνιδιαστική και άκαιρη την ενέργεια του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και ζητούμε την παρέμβαση του Πρωθυπουργού."




      
ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ:Πάνος Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom