Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Σοκ στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρό βρέφος στην παραλία - Εντοπίσθηκε η μητέρα του (φωτο)


Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο και σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ένας πολίτης στην παραλία της Πάτρας. Είδε ένα νεκρό βρέφος στην ακτή και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Μόλις είδε το νεκρό βρέφος, ο πολίτης αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο μαζί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε και το Λιμενικό, που σύμφωνα με το thebest.gr ανέλαβε την έρευνα.

Ήδη γίνονται έρευνες από το Λιμενικό από στεριά και θάλασσα για το ενδεχόμενο εντοπισμού άλλου ατόμου και κυρίως για να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του το μωρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για βρέφος ημερών ή το πολύ λίγων μηνών.Ρούχα του βρέφους βρέθηκαν στη θάλασσα. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
thebest.gr

Εντοπίσθηκε η μητέρα του βρέφους

Εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι στην παραλία της Αγυιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι Ελληνίδα και γέννησε σε δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας. Ήδη κρατείται και ανακρίνεται στο Λιμεναρχείο.

Το μωρό,μόλις λίγων ημερώ,ν είναι κοριτσάκι και η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του.

Το μωρό βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα και ήταν αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.


Patrastimes.gr

Η μητέρα το "έσκασε" από το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η 27χρονη γυναίκα που κρατείται στην αστυνομία, ομολόγησε πως αυτή είναι η μητέρα του νεκρού βρέφους, το οποίο το έφερε στο κόσμο στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” στην Πάτρα.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 27χρονη έφυγε στις τρεις τα ξημερώματα από το νοσοκομείο, έχοντας αγκαλιά το βρέφος και χρησιμοποιώντας δικό της όχημα. Μάλιστα για αυτό το γεγονός ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Πληροφορίες από την Πάτρα αναφέρουν επίσης πως προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στο νοσοκομείο, το γεγονός πως η 27χρονης πήγε να γεννήσει χωρίς να έχει μαζί της ρούχα και πράγματα που χρειάζονται σε μια γυναίκα που θα γεννήσει και θα παραμείνει για τη συνήθη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Με την εξαφάνιση της 27χρονης και του βρέφους, σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο και αμέσως άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να επισκέφθηκε κάποιος την 27χρονη όσο ήταν στο νοσοκομείο. Οι έρευνες συνεχίζονται. Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Λιμενικού της Πάτρας και ανακρίνεται. Η 27χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει ότι άφησε το βρέφος στην παραλία στην Πάτρα.

 tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom