Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Έγκλημα στο Νέο Σούλι Πατρών: Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία - Η κρεμάλα και το τάπερ με τη σφαίρα... (φωτο & βίντεο)


Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 40χρονος που φέρεται να σκότωσε τον 41χρονο Κωνσταντίνο Δημόπουλο στο Νέο Σούλι Πατρών τα ξημερώματα της Δευτέρας.Ο ιδιοκτήτης του φανοποιείου που κατηγορείται
για την δολοφονία, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24, η υπερασπιστική γραμμή του δράστη, αναμένεται να βασιστεί σε μια σειρά από γεγονότα και δικαστικές αποφάσεις, βάσει των οποίων υπήρχε ένα διαταραγμένο περιβάλλον μεταξύ του θύματος και της οικογένειας του δράστη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης, αναμένεται να υποστηρίξει στον Εισαγγελέα,ότι υπήρχε χρόνια διαμάχη μεταξύ της οικογένειάς του και του 40χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ανύποπτο χρόνο, το θύμα, φέρεται να είχε τοποθετήσει στην αποθήκη - ιδιοκτησίας του δράστη - μια κρεμάλα και φωτογραφίες ανηλίκων (ο δράστης έχει δύο παιδιά ανήλικα) με μαχαίρια, καθώς επίσης και τάπερ που περιείχε μια σφαίρα.

Για όλα αυτά τα περιστατικά, σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του δράστη, είχαν ενημερωθεί οι αρχές, από τις οποίες η οικογένεια είχε ζητήσει αστυνομική κάλυψη.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας του δράστη, είχε αποσταλεί σχετικό έγγραφο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ζητώντας άμεσα την παρέμβαση του εισαγγελέα ώστε - όπως ισχυρίζεται ο δράστης - να σταματήσει το θύμα να ενοχλεί την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα περιστατικά είχαν λάβει νομική οδό, ενώ την 1η Δεκεμβρίου, εκδικάστηκαν ασφαλιστικά μέτρα της οικογένειας του δράστη, τα οποία δεν επέτρεπαν την επαφή του θύματος με το περιβάλλον του δράστη.

Μίνι "οπλοστάσιο" στο σπίτι του 40χρονου - Το θύμα διέρρηξε την επιχείρηση του - Τι είπε στο tempo24.news o Δικηγόρος του

Προηγουμένως, ο 41χρονος είχε διαρρήξει επιχείρηση του 40χρονου και είχε προκαλέσει φθορές σε κάμερα ασφαλείας, ενώ όταν μετέβη ο τελευταίος στην επιχείρησή του, ο 41χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Τι δήλωσε στο tempo24.news ο Δικηγόρος του δράστη Άγγελος Στεργιόπουλος:


Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί της ,Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι οπλισμένο με ένα φυσίγγιο, δύο κάλυκες και μια βολίδα πυροβόλου όπλου, ενώ βρήκαν δίπλα από τον νεκρό ένα κυνηγετικό όπλο και ένα γεωργικό εργαλείο (κλαδευτήρα).

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 40χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:
• (67) φυσίγγια πιστολιού,
• (2) κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες),
• (1) αεροβόλο τυφέκιο,
• (2) μαχαίρια επιβίωσης και
• (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Παραδέχτηκε και συνελήφθη ο δράστης - Υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε άμυνα

Το κλειστό κύκλωμα καμερών που υπάρχει μέσα στο συνεργείο όπου χθες το πρωΐ ο 40χρονος Κώστας Δημόπουλος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό, αποτυπώνει τις τελευταίες στιγμές πριν το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες το θύμα φέρεται να κρατά καραμπίνα και άλλο αιχμηρό αντικείμενο ενώ κατά μία άλλη μαρτυρία φαίνεται να πυροβολεί προς την πλευρά του δράστη.

Εκείνη την ώρα, ο τελευταίος με όπλο πυροβολεί εναντίον του 40χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Από την πρώτη στιγμή ο δικηγόρος του κ. Άγγελος Στεργιόπουλος υποστήριξε σε δηλώσεις του στο tempo24.news, πως ο δράστης βρισκόταν σε άμυνα και γι αυτό πυροβόλησε. Πρόσθεσε μάλιστα οτι σε βάρος του θύματος παλαιότερα είχαν υποβληθεί μηνύσεις για απειλές και εμπρησμό αυτοκινήτων που βρίσκονταν μέσα στο συνεργείο, ενώ είχαν κακατεθεί και ασφαλιστικά μέτρα έτσι ώστε το θύμα να μην προσεγγίζει την επιχείρηση του δράστη

Όπως από νωρίς το πρωΐ έγραψε το tempo24.news, το θύμα πήγε στο συνεργείο του δράστη έκοψε τμήμα της περίφραξης και μπήκε μέσα. Ο δράστης δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην επιχείρησή του, αλλά άκουσε τον συναγερμό που ήχησε και μέσα σε λίγα λεπτά είχε φτάσει εκεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, πυροβολισμοί που είχαν σαν αποτέλεσμα ο 40χρπνος Κ. Δημόπουλος να τραυματιστεί θανάσιμα με τραύμα στο ύψος της καρδιάς. Μάλιστα προσπάθησε να εγκαταλείψει το σημείο, αλλά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα από τον τόπο του συμβάντος, όπως φαίνεται στην φωτογραφία

Ο δράστης έχει παραδεχθεί ότι έχει πυροβολήσει το θύμα και λίγη ωρα αργότερα συνελήφθη μέσα στην επιχείρησή του.

Ο πατέρας του θύματος μίλησε στο Tempo24.news


https://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom