Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Νεαρή Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος θύμα γνωστού παρουσιαστή που της έκλεψε το κινητό της στο Σύνταγμα


Δεν πρόλαβε να κλείσει λίγα 24ωρα στην Αθήνα η 29χρονη Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, Λευκή Δήμου και έπεσε θύμα κλοπής γνωστού παρουσιαστή και πρώην μοντέλου, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά.

Όπως είπε η ίδια στο wepost.gr, ο 58χρονος παρουσιαστής και μοντέλο οδηγούσε τη μηχανή του, με συνεπιβάτη έναν φίλο του. Η Λευκή που περίμενε στη στάση της Βασιλίσσης Αμαλίας, στο Σύνταγμα, ξαφνικά ενώ έγραφε μήνυμα στο κινητό της, είδε έναν άντρα να την πλησιάζει και να της αρπάζει το κινητό της τηλέφωνο.

Όπως μας διηγήθηκε, άρχισε να τρέχει με την βαλίτσα στα χέρια για να τους προλάβει. Μάλιστα τονίζει πως οι πολίτες που ήταν κοντά στο περιστατικό την άκουσαν να φωνάζει και μπήκαν μπροστά στους δράστες και τους ακινητοποίησαν, ενώ στην συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία.


Αρχικά μας ανέφερε πως τον γνωστό παρουσιαστή δεν το αναγνώρισε και διαπίστωσε ποιος είναι όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Αμφότεροι οι δράστες πέρασαν τη νύχτα της Τετάρτης στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως. Η Λευκή μάλιστα μας ανέφερε πώς κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί η δίκη.
https://www.wepost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom