Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Και ξαφνικά ο Διονύσης Σαββόπουλος ανακάλυψε τον Κυριάκο και τη Νέα Δημοκρατία (βίντεο)

«Οι Ελληνες ψήφισαν νέο καπετάνιο που να διαβάζει τον χάρτη, όχι το φλυτζανάκι του καφέ»

Χθες αργά το βράδυ ο "Νιόνιος",ο "προοδευτικός" κι "αριστερός" καλλιτέχνης Διονύσης Σαββόπουλος... είδε φως και μπήκε στον ΣΚΑΪ για να πλέξει το εγκώμιο του νέου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κι έκανε
ταυτόχρονα εξαιρετικά χαρούμενη την κυρία Κοσιώνη,αφού κατακεραύνωσε τον απερχόμενο Αλέξη Τσίπρα.


Για διχαστικό και αλαζονικό λόγο κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Σαββόπουλος με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μιλώντας για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

«Και “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά” και “γερμανοτσολιάδες” κι αυτό πια το ηθικό πλεονέκτημα. Αυτά είναι πολιτικός ναρκισσισμός, για να μην πω πολιτικές τσογλανιές. Μια τέτοια συμπεριφορά, εκτός ορίων, πήγε το λαό μας πολύ πίσω», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής και συνέχισε: «Αυτό φοβήθηκε ο κόσμος και σου λέει δεν θέλω να συνεχίσω προς τα εκεί και διάλεξε έναν νέο άνδρα ευγενή, μετριοπαθή, που δε λέει πράγματα πάνω από το κεφάλι του».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δήλωσε χαρούμενος που έμεινε εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή, αλλά και που έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση. «Αυτές οι εκλογές έχουν δύο ευχάριστα. Το ένα είναι ότι όλα τα κόμματα κέρδισαν, τα γνωστά, και μόνο ένα έχασε: Η Χρυσή Αυγή. Ένα το κρατούμενο.Το άλλο ευχάριστο είναι ότι βγήκε κυβέρνηση αυτοδύναμη», δήλωσε συγκεκριμένα, ενώ αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος του ακροατηρίου του, το οποίο είναι αριστερό, ψήφισε ΠΦΔ, δηλαδή πρώτη φορά δεξιά: «Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι φανερή πριν ακόμα από τις ευρωεκλογές. Εγώ είχα δείγμα γιατί το μεγαλύτερο μέρος του ακροατηρίου μου, ακροατήριο αριστερό από τα νιάτα μας, έλεγε ότι θα ψηφίσει το ΠΦΔ, δηλαδή το Πρώτη Φορά Δεξιά. Φαίνεται πως υπάρχει ένας κόσμος προοδευτικός, αριστερός που ψήφισε για πρώτη φορά Νέα Δημοκρατία. Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο μια όχι καλή συμπεριφορά από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ».

«Νομίζω ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ωριμάσει από αυτή την ήττα. Ηταν μία ψήφος ανάγκης. Ότι η Ελλάδα χρειάζεται νέο καπετάνιο που να ξέρει να διαβάζει τον χάρτη, όχι το φλυτζανάκι του καφέ», είπε ακόμη ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Αρχαίο γνωμικό: "Δεινόν τό γῆρας, οὐ γάρ ἔρχεται μόνον"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom