Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Επίθεση με το καλησπέρα από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στη νέα κυβέρνηση και διαγραφές στελεχών


Την πρώτη του ανακοίνωση ως αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ,αλλά και το αναφορικά με το νέο κυβερνητικό σχήμα της Ν.Δ.,ενώ η Φώφη Γεννηματά διέγραψε δύο στελέχη του ΚΙΝΑΛ που υπουργοποιήθηκαν.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ το “νέο κυβερνητικό σχήμα της Ν.Δ, ούτε νέο είναι, ούτε μικρό κι ευέλικτο, όπως δήλωνε ο κ. Μητσοτάκης. Πρώην υπουργοί της περιόδου 2012-14, καθώς και μια σειρά εξωκοινοβουλευτικοί, νεοφιλελεύθεροι τεχνοκράτες, υφυπουργοί με αρμοδιότητες τις οποίες είχαν, μέχρι πρότινος, Γενικοί Γραμματείς, ένταξή των αρμοδιοτήτων για το Προσφυγικό, αλλά και για τη Σωφρονιστική Πολιτική, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κάτι που δεν υπάρχει σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα”.

“51 υπουργοί και υφυπουργοί, για να καλυφθούν οι φιλοδοξίες όσο περισσότερων στελεχών της Ν.Δ. Τελικά, το μόνο που σπανίζει από τη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι οι γυναίκες. Κακή αρχή, ήδη από την πρώτη μέρα”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΙΝΑΛ για νέα κυβέρνηση

Η νέα Κυβέρνηση θα κριθεί για το έργο της από τους πολίτες, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ αμέσως μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Κίνημα Αλλαγής θα ασκήσει υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση, υπερασπίζοντας με σθένος τα λαϊκά συμφέροντα.
Η Κυβέρνηση μαμούθ του κ. Μητσοτάκη, περιλαμβάνει και μεταγραφές, που αποδεικνύουν ότι ο σημερινός Πρωθυπουργός μιμείται τις πρακτικές του κ Τσίπρα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαγραφή Χρυσοχοϊδη και Μενδώνη

Τη διαγραφή των στελεχών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος Αλλαγής.

Έτσι, η Λίνα Μενδώνη και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διεγράφησαν από μέλη του Κινήματος Αλλαγής με απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ που υπογράφει ο Μιχάλης Τζελέπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom