Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Prive party o Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, με 840 προσκεκλημένους!


Η μεγαλύτερη ετήσια ποδοσφαιρική γιορτή σε κάθε πολιτισμένη χώρα,στην Ελλάδα φέτος θα γίνει prive party μεταξύ συγγενών και φίλων σ' ένα στάδιο 80.000 θέσεων!

Αυτό αποφάσισε και διέταξε ο αρμόδιος υπουργός,Γιώργος Βασιλειάδης,για την διεξαγωγή του φετινού τελικού Κυπέλλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ,ο οποίος  θα γίνει το Σάββατο 11/5 κεκλεισμένων των θυρών υπό τον φόβο τυχόν επεισοδίων που δεν μπορούν να προλάβουν οι υπεύθυνοι της τάξης,ενώ  θα παραστούν 840 τεθλιμμένοι συγγενείς της ΕΠΟ και των δύο ομάδων κάτοχοι προσκλήσεων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα εκδοθούν συνολικά 840 προσκλήσεις,εκ των οποίων θα μοιραστούν από 120 στις δύο ΠΑΕ, ενώ οι υπόλοιπες 600 θα πάνε στην ΕΠΟ (οι 200 θα διατεθούν στις οικογένειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων).

Παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των θεατών θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος και πάλι η αστυνομία ζήτησε να υπάρχει μία θύρα άδεια ανάμεσα στους κατόχους των προσκλήσεων των δύο ομάδων.

Αυτά στην Ελλάδα το 2019 για έναν αγώνα-γιορτή του ποδοσφαίρου,την διεξαγωγή του οποίου ούτε η πολιτεία,ούτε οι ομάδες που συμμετέχουν,ούτε η ΕΠΟ,αλλά ούτε και η Super Leagoue είναι ικανές να πραγματοποιήσουν με ασφάλεια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom