Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Η Ρένα Δούρου... ξυρίζεται! (βίντεο)


Η περιφερειάρχης Αττικής,Ρένα Δούρου,προφανώς ζήλεψε τη δόξα του Παύλου Πολάκη κι είπε κι αυτή να τηρήσει το πρωταπριλιάτικο έθιμο με σχετική καθυστέρηση όμως.

Πριν από δυόμιση ώρες είχε τη φαεινή ιδέα να ανεβάσει ένα βίντεο στη σελίδα της στο facebook,όπου φαίνεται η ίδια να κόβει τα... μούσια της,προτρέποντάς μας να κόψουμε και μεις τα fake news και να λέμε μόνο αλήθειες,όπως λέει η κυρία Δούρου και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ!!!Ταυτόχρονα μοστράρει και το προεκλογικό της σποτάκι....

Διαβάστε και δείτε την ανάρτηση της κυρίας Δούρου
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!!!1!@!

Διαβάζεις ιστοσελίδα www.τιείπεςτώρα.γρ ή www.ωραίαείναιηνύφημας.γρ www.ωραίαταπροικιάτης.κομ, κείμενο με τίτλο ΣΟΚ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ. Ανυπόγραφο. Υποψιάσου.

Από σήμερα, πρωταπριλιά, ας κόψουμε τα μούσια. Μην διαβάζεις fake news, μην μοιράζεσαι fake news. Κάνε κι ένα google search παραπάνω: Πετάνε οι ελέφαντες;;

Παραφράζοντας μια πολιτική εκστρατεία που στηρίχτηκε στις ψευδείς ειδήσεις: Ας κάνουμε την αλήθεια σπουδαία ξανά.

#KopseTaMousia #StopFakeNews

Σχόλιο Ζείδωρον: Κοπέλα μου με τόσους νεκρούς (125) και αντίστοιχες μηνύσεις στην πλάτη σου έχεις το κουράγιο να κάνεις και χιούμορ;Εμείς στη θέση σου μόνο χαρακίρι θα μπορούσαμε να κάνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom