Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Και Σταρ Ελλάς προσέλαβε ο Μπόλαρης μετά τη Θωμαρίτα - Μπόλαρης: "...κριτήριο το τρία "Ε"..."!!! (φωτο & ηχητικό)


Η εντυπωσιακή Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου, Σταρ Ελλάς το 2002, έχει προσληφθεί ως ειδική σύμβουλος του Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου - Δείτε το ΦΕΚ με την πρόσληψη που υπογράφει ο τότε αναπληρωτής ΥΠΕΞ Γ. Κατρούγκαλος.

Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου... Σταρ Ελλάς το 2002, ειδική σύμβουλος στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη το 2019.

Μετά τη γραμματέα Θωμαρίτα Καλδάρα, η παρουσία της οποίας κοσμούσε το γραφείο του υφυπουργού, άλλη μία εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία έχει ενταχθεί από τις 7 Ιανουαρίου στο τιμ του Μάρκου Μπόλαρη.

Η Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Eίναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Στο σχετικό ΦΕΚ σημειώνεται ότι η παρουσία της κυρίας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του υφυπουργού, τερματίζει άμεσα με την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη.

Όπως φαίνεται, ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μία τάση προς τις όμορφες γυναικείες παρουσίες, τις οποίες προτιμά για τη στελέχωση του γραφείου του.

 https://www.protothema.gr/

Μπόλαρης: "Επιλέγω πάντα τους συνεργάτες μου με κριτήριο το τρία "Ε"!!!
Ο κύριος υπουργός ρωτήθηκε σήμερα το πρωί από τον Δημήτρη Καμπουράκη στον Real fm για τις προσλήψεις των δύο κυριών και απάντησε ότι: "Επιλέγω πάντα τους συνεργάτες μου με κριτήριο το τρία "Ε"(!!!) και δεν με απασχολεί τι κάνουν στο σπίτι τους...

Και εξήγησε τι σημαίνουν τα τρία "Ε": Εργατικότητα,εξυπνάδα και επιστημοσύνη!

“Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο το τρία ‘ε’, το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός”, είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη, σχετικά με τον σάλο που έχει προκληθεί μετά τις προσλήψεις δύο εντυπωσιακών γυναικών στο γραφείο του.

“Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό”, πρόσθεσε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Ακούστε το ηχητικό:


Εμείς μέχρι τώρα κύριε υπουργέ τα πέντε "Μ" γνωρίζαμε κι ας μας συγχωρέσουν οι Μανιάτες!

Διαβάστε σχετικά:
Θωμαρίτα Καλδάρα: Παραιτήθηκε από το γραφείο του Μπόλαρη η εκρηκτική γραμματέας του (φωτο & βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom