Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

«Άγρια Δύση» στη Βάρδα Ηλείας: Πακιστανοί απήγαγαν,ξυλοκόπησαν και πήραν 5000€ από ομοεθνή τους!


Άγριες καταστάσεις στο Ψάρι στη Βάρδα της Ηλείας, με πρωταγωνιστές και θύμα Πακιστανούς εργάτες γης. Συγκεκριμένα, προχθές το απόγευμα Πακιστανοί εντόπισαν ομοεθνή τους μέσα σε χωράφι αιμόφυρτο και τον
μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα στο Ψάρι Βάρδας.

Η κλινική του εικόνα παρέπεμπε σε άτομο βαριά τραυματισμένο από ξυλοδαρμό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου και το πρωί που ανέλαβε περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο τραυματισμός του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του,το απόγευμα της προηγούμενης μέρας πριν εντοπιστεί τραυματισμένος από τους ομοεθνείς του, τον είχαν μεταφέρει άλλοι συμπατριώτες του σε παράπηγμα όπου τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια μέσω skype τον ανάγκασαν να συνομιλήσει με την οικογένειά του στο Πακιστάν ζητώντας τους να καταβάλουν ποσό 5.000 ευρώ σε άλλο άτομο που θα τους έστελναν οι απαγωγείς του.

Άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο τις νυχτερινές προς πρωινές ώρες της Πέμπτης στα παραπήγματα που έμεναν οι δράστες και τους συνέλαβαν.

Να σημειωθεί πως οι δράστες φέρονται να χρωστούσαν και χρήματα στο θύμα τους από μεροκάματα σε χωράφια, ενώ του κράτησαν και τα χρήματα από την πώληση ενός αυτοκινήτου που είχε.
http://patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom