Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Αγνοείται εδώ και 15 μέρες 36χρονος συριανός,που ζούσε στην Πάρο

Υπόθεση εξαφάνισης που συγκεντρώνει πολλά ερωτηματικά

Τα ίχνη ενός 36χρονου συριανού έχουν χαθεί από τα τέλη Αυγούστου, χωρίς ο ίδιος να έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, κάτι που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.
Πρόκειται για μια «περίεργη» υπόθεση εξαφάνισης, η οποία συγκεντρώνει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα.

Ο 36χρονος ονομάζεται Γιάννης Μετασούμης, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια κατοικεί μόνιμα στην Πάρο, έχοντας δημιουργήσει οικογένεια με δύο μικρά παιδιά, ενώ με την σύζυγό του βρίσκεται σε διάσταση.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του cyclades24, ο Γιάννης Μετασούμης, ο οποίος εργάζεται σε επιχείρηση της Πάρου, εξασφάλισε ολιγοήμερη άδεια και στις 25 Αυγούστου μετέβη στην Σύρο, προκειμένου να επισκεφθεί τον πατέρα του.

Λίγα 24ωρα αργότερα επέστρεψε στην Πάρο και στις 28 Αυγούστου παρουσιάστηκε στην εργασία του, ζητώντας από τον εργοδότη να του δώσει ακόμη μία ημέρα άδεια προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητές του, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Άνοιξε η γη και τον «κατάπιε»

Από εκείνη τη στιγμή αγνοείται η τύχη του. Την επόμενη ημέρα δεν πήγε στη δουλειά του και ο εργοδότης του τον αναζήτησε χωρίς να τον εντοπίσει. Να επισημανθεί ότι ο Γιάννης Μετασούμης φιλοξενούνταν σε κατάλυμα το οποίο βρισκόταν στο ίδιο κτίριο με την εργασία του. Όταν τον αναζήτησαν οι άνθρωποι της επιχείρησης, δεν τον βρήκαν στο δωμάτιό του.

Με βάση το ρεπορτάζ και καθώς ο Γιάννης δεν εμφανίστηκε ούτε την επόμενη ημέρα, ο εργοδότης του επικοινώνησε με ανθρώπους του στενού του κύκλου και τους ενημέρωσε σχετικά. Οι μέρες περνούσαν χωρίς ο 36χρονος να παρουσιάζεται στη δουλειά του και χωρίς να δίνει κάποιο σημείο ζωής, τουλάχιστον στην κοινωνία της Πάρου, αφού κανείς δεν τον είδε από τότε.

Με μεγάλη καθυστέρηση δηλώθηκε η εξαφάνισή του

Παρά το γεγονός ότι το στενό του περιβάλλον και συγγενικά πρόσωπα είχαν ενημερωθεί για την περίπτωση του Γιάννη, η εξαφάνισή του δηλώθηκε στον Αστυνομικό Τμήμα Πάρου στις 9 Σεπτεμβρίου, δηλαδή, με καθυστέρηση έντεκα ημερών από τότε που χάθηκαν τα ίχνη του. Το γεγονός αυτό, από μόνο του, προκαλεί αρκετά ερωτηματικά.

Σε κάθε περίπτωση, εδώ και μερικές ημέρες διεξάγονται έρευνες από αστυνομικούς και στελέχη της Ασφάλειας τόσο στην Πάρο όσο και στην Σύρο, χωρίς ωστόσο, να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη για το που μπορεί να βρίσκεται ο 36χρονος.

Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα υπήρξε κινητοποίηση από συγγενείς και φίλους του Γιάννη Μετασούμη από την Σύρο, που με την σειρά τους προσπαθούν να βοηθήσουν στις έρευνες. Πάντως, κανείς δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του κι αυτό προκαλεί έκδηλη ανησυχία.
https://cyclades24.gr/

Σημείωση Ζείδωρον: Σήμερα στην ιστοσελίδα zoosos.gr υπάρχει μία ανάρτηση η οποία αναφέρεται στην εξαφάνιση του ίδιου ανθρώπου και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αγνοούμενος κατηγορείται για κακοποίηση των σκυλιών του στον Κώστο της Πάρου και μάλιστα η χθεσινή δίκη του αναβλήθηκε για τις 19 Οκτωβρίου του 2019.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το σχετικό ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom