Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Ανασχηματισμός προ των πυλών! - Κόσμος πάει κι έρχεται,καρέκλες χάνονται και... στο βάθος εκλογές!


Μισή ντουζίνα υπουργοί “βλέπουν” την έξοδο από την Κυβέρνηση - Ως και οκτώ νέα πρόσωπα μπορεί να φέρει ο ανασχηματισμός - Οι καραμπόλες και οι αναβαθμίσεις θα φέρουν τουλάχιστον άλλες δέκα αλλαγές
- Δομικές αλλαγές στο Υπουργικό Συμβούλιο και στο βάθος εκλογές - Φήμες και για αξιοποίηση στελεχών που προέρχονται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.


Ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών και φαίνεται πως είναι ζήτημα 10 ως 15 ημερών. Όλα δείχνουν ότι μιλάμε για έναν δομικό ανασχηματισμό με το βλέμμα στις εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει απλά να “ανακατέψει την τράπουλα” αλλά να δώσει το μήνυμα ενός νέου ξεκινήματος με ολική επαναφορά της κυβέρνησης, ειδικά σε μια περίοδο που η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια.

Κάπως έτσι οι αλλαγές φαίνεται ότι αφορούν περί τα 15 πρόσωπα που αυτή τη στιγμή είναι μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, αλλά και ακόμη οκτώ πρόσωπα τα οποία κατά πολλούς θα πρέπει να ετοιμάζονται για τον… ράφτη.

Όπως σε κάθε περίπτωση επερχόμενου ανασχηματισμού έτσι και τώρα τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά. Αυτή τη φορά ωστόσο ακούγονται και ονόματα εκτός ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ονόματα ατόμων που προέρχονται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.Πολλοί αναφέρονται στο όνομα του Κ. Μίχαλου και της Κ. Παπακώστα, αλλά και της Λ. Κατσέλη και του Γ. Ραγκούση.

Αυτό μένει να φανεί καθώς θα υπάρξουν αντιδράσεις και εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Σε ότι αφορά σε εκείνους που κατά πολλούς βλέπουν την έξοδο ο αριθμός ανεβαίνει ως και το έξι. Ακούγονται τα ονόματα των κυρίων Κουρουμπλή, Αποστόλου, Κοντονή και Γαβρόγλου, ενώ “στο κόκκινο” φέρονται να είναι και οι κυρίες Κόλλια-Τσαρουχά και Κονιόρδου.
Αντίθετα, κατά πολλούς για το ράφτη ή τη μοδίστρα ενόψει της ορκωμοσίας τους θα πρέπει να ετοιμάζονται στελέχη των κομμάτων της συγκυβέρνησης όπως η Ράνια Σβίγκου και οι κύριοι Π. Ρήγας, Κ. Ζαχαριάδης, Μ. Μπόλαρης, Θ. Παπαχρηστόπουλος, Χ. Στάικος, Α. Τριανταφυλλίδης και Δ. Γάκης.

Αναβαθμίσεις και καραμπόλες

Αρκετά ονόματα περιλαμβάνει η λίστα με εκείνους που αναμένεται να μετακινηθούν και κατά περίπτωση να μετακινηθούν. Για όλους η πρόβλεψη είναι πως παραμένουν στην κυβέρνηση. Πρόκειται για τις κυρίες Αχτσιόγλου και Γεροβασίλη, αλλά και για τους κυρίους Σκουρλέτη, Τζανακόπουλο, Παππά, Σταθάκη, Πιτσιόρλα, Ηλιόπουλο και Χαρίτση.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom