Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ρέθυμνο: Τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν άμεσα από άνδρες του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου

Τον βιασμό της από δύο άνδρες, αλλοδαπής καταγωγής, κατήγγειλε τουρίστρια στις διωκτικές αρχές του Ρεθύμνου. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας το περιστατικό σημειώθηκε στο εμπορικό λιμάνι του
Ρεθύμνου, ενώ οι δύο φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε για την καταγγελία της τουρίστριας το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, και άμεσα οι λιμενικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ανδρών.

Αξιοποιώντας υλικό που καταγράφηκε σε κάμερες κλειστού κυκλώματος, οι άνδρες του Λιμεναρχείου Ηρακλείου κατάφεραν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο φερόμενους ως δράστες της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της καταγγέλλουσας.

Στο περιστατικό αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης, με την οποία συγχαίρει τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου που ενήργησαν άμεσα και αποτελεσματικά.

Πιο συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζονται τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣ Δυτικής Κρήτης συγχαίρει δημόσια όλους τους συναδέλφους του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου γιατί ενεργώντας άμεσα και με αριστοτεχνικό τρόπο, εξιχνίασαν ταχύτατα υπόθεση βιασμού αλλοδαπής υπηκόου από δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για την ύπαρξη αλλοδαπής η οποία κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε σε συνουσία από δύο άτομα στον λιμενοβραχίονα του εμπορικού λιμένα Ρεθύμνου. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και μετά από περισυλλογή βιντεοσκοπικού υλικού, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν σε λιγότερο από 24 ώρες.

Τέτοιες άμεσες επιτυχίες, μας κάνουν να νιώθουμε υπερηφάνεια για το ήθος και την ποιότητα των συναδέλφων μας, αλλά προσδίδουν και αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη, που είναι και ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Υπηρεσίας μας. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες».

https://www.cretapost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom