Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Αυθαίρετα: Άρχισε η κατεδάφιση των πρώτων 22 στην Αθηνών - Σουνίου (φωτο)


Σε ποιες περιοχές θα επικεντρωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος - Για 3.200 αυθαίρετα που θα κατεδαφισθούν στην Αττική κάνει λόγο ο Γιώργος Σταθάκης - Θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες κατεδάφισης αυθαιρέτων τονίζει ο υπουργός - Δείτε φωτογραφίες από τις πρώτες κατεδαφίσεις.

Την έναρξη, χθες, του πρώτου κύκλου κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στο παραλιακό μέτωπο Αθηνών-Σουνίου, στην Αγριλέζα και στην περιοχή Μαραθώνα- Διονύσου, κοινοποιεί, με δήλωσή του που διανεμήθηκε από το γραφείο Τύπου του ΥΠΕΝ, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.
Γίνεται γνωστό ότι ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων περιλαμβάνει 22 κτίσματα και επαναλαμβάνεται η πρόθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες κατεδάφισης και για τα υπόλοιπα αυθαίρετα.
Επίσης, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία κατεδάφισης αυθαίρετων κτισμάτων και εγκαταστάσεων στην περιοχή του Δήμου Μαραθώνα και Διονύσου, στο πλαίσιο της επέκτασης και του πρώτου τμήματος της σύμβασης «Εκτέλεση αμετάκλητων αποφάσεων κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών σε δάση, δασικές και αναδασωτέες εκτάσεις εντός των ορίων των Δήμων Μαραθώνα και Διονύσου».

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε το υπουργείο περιβάλλοντος από την κατεδάφιση αυθαιρέτου στην Αθηνών – Σουνίου


Η δήλωση του κ. Σταθάκη για την κατεδάφιση αυθαιρέτων έχει ως εξής:

«Η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επιτάχυνση της κατεδάφισης 3.200 αυθαιρέτων κτισμάτων στην Αττική υλοποιήθηκε με νομοθετικές παρεμβάσεις πριν από λίγες εβδομάδες. Χθες, ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος των κατεδαφίσεων που περιλαμβάνει 22 παραδοτέα κτίσματα στο παραλιακό μέτωπο Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή Αγριλέζα και στην περιοχή Μαραθώνα-Διονύσου. Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα επιταχυνθούν οι κατεδαφίσεις μέσω διαδοχικών νέων προκηρύξεων διαγωνισμών».
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom