Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

«Σάρωσε» και στο Diamond League η ΚατερίναΣτεφανίδη!


Η Κατερίνα Στεφανίδη επιβεβαίωσε και στο Diamond League ότι είναι η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου στο άλμα επί κοντώ, κατακτώντας την πρώτη θέση και στη Ζυρίχη, με άλμα στα 4 μέτρα και 87 εκατοστά. Στην έκτη θέση η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Κατερίνα Στεφανίδη και στο Diamond League, κερδίζοντας μία ακόμη πρωτιά στο άθλημά της, μετά το χρυσό μετάλλιο και στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης έγραψε ιστορία στη Ζυρίχη, κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο «διαμάντι» στην καριέρα της (2016-2017-2018), σημειώνοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση, με 4.87μ. Η Στεφανίδη ξεκίνησε από τα 4.67μ. πέρασε με την 2η τα 4.77, με την πρώτη τα 4.82μ. και 4.87μ. ενώ απέτυχε στα 4.92μ., «κρατώντας» όμως την πρώτη θέση.
Έκτη η Κυριακοπούλου
Από την πλευρά της, η Νικόλ Κυριακοπούλου, που έχει κατακτήσει και η ίδια ένα «διαμάντι» στη διοργάνωση, δεν ήταν εξίσου καλή στους αγώνες της Ζυρίχης, καταλαμβάνοντας πάντως την έκτη θέση στη διοργάνωση. Η Ελληνίδα αθλήτρια πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4.42μ. και τα 4.57μ., αλλά απέτυχε στα 4.67μ. παίρνοντας στον τελικό την 6η θέση.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom