Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Τραγωδία στη Χίο: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς (φωτο)


Συγκλονισμένη η Χίος από το νέο τροχαίο. Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης (29-08-2018) ένας 85χρονος κάτοικος από τα Καμπιά και η ηλικιωμένη σύζυγος του, συνεπιβάτης στο μοιραίο Ι.Χ.

Οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι κατευθυνόταν με το αγροτικό τους όχημα από τα Καμπιά προς τα Καρδαμυλα, όταν για άγνωστο λόγο ο 85χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε δέντρο. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ζεύγους, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Χίου.

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας


Άνοιξε ο δρόμος στην ΠΑΘΕ μετά το τροχαίο

Κανονικά διεξάγεται εδώ και λίγη ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην ΠΑΘΕ, όπου στο ύψος του Μακρύγιαλου Πιερίας, είχε κλείσει για περισσότερες από τρεις ώρες το ρεύμα προς Αθήνα, λόγω τροχαίου ατυχήματος.
Είχε προηγηθεί, στις 5:45 το πρωί, εκτροπή Ι.Χ. αυτοκινήτου και διαδοχικές συγκρούσεις με διερχόμενο φορτηγό και δεύτερο όχημα. Συνέπεια των συγκρούσεων ήταν να τραυματιστούν ελαφρά τρία άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κατερίνης.
Προκειμένου να απομακρυνθούν τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα από το οδόστρωμα, η Τροχαία έκλεισε στο σημείο το δρόμο και η κίνηση διεξαγόταν από παρακαμπτήρια οδό. Λίγο πριν τις 9:30 το πρωί, η κυκλοφορία στο σημείο αποκαταστάθηκε, ενώ οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ερευνώνται.
Πηγή: politischios.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ,newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom