Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΤΩΡΑ στις 18:00 η ανακοίνωση του ανασχηματισμού


Τα τηλέφωνα των προς υπουργοποίηση στελεχών έχουν αρχίσει να χτυπούν με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής τους γραμμής.
Ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών και όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα. Συναντήσεις γίνονται και στο Μέγαρο Μαξίμου με την κα Γεροβασίλη να δέχεται πρόταση να αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όπως μεταδίδαμε και τις προηγούμενες ημέρες, δεν αναμένονται αλλαγές στα άλλα κορυφαία υπουργεία με εξαίρεση εκείνο του Εσωτερικών αφού μετά την μετακίνηση Σκουρλέτη στο κόμμα και στην θέση του γραμματέα μένει ακέφαλο. Νέα είσοδος και αυτή της Κατερίνας Παπακώστα η οποία έδωσε σήμερα τα χέρια με τον Πάνο Καμμένο.
Όλες οι πληροφορίες και οι εξελίξεις για τον επικείμενο ανασχηματισμό στο liveblogging του newsit.gr
 Updating...
17:57
Φεύγει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής - Τι του είπε ο Τσίπρας
Εκτός κυβέρνησης μένει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Σύμφωνα με το vima.gr του τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και του ανακοίνωσε ότι φεύγει από την κυβέρνηση: «Σε χρειάζομαι στο κόμμα, θέλω τη βοήθειά σου», φέρεται ότι είπε στον μέχρι τώρα υπουργό Ναυτιλίας και νησιώτικης πολιτικής. 

Ο κ. Κουρουμπλής θα είναι όπως ο ίδιος είπε, πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Οταν ρωτήθηκε ο κ. Κουρουμπλής εάν ο κ. Τσίπρας του ανακοίνωσε ποιος θα τον αντικαταστήσει στο υπουργείο, απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν ρώτησα, δεν μου είπε»

  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom