Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Στην Ιθάκη ο Τσίπρας εν μέσω χειροκροτημάτων και αποδοκιμασιών - Το διάγγελμα έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί (φωτο & βίντεο)


Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στο δήμαρχο «Πιστεύω ότι το νησί σας θα γίνει viral σε όλο τον κόσμο!» - Εχει μαγνητοσκοπηθεί το διάγγελμα - Την ώρα που έμπαινε στο δημαρχείο άλλοι πολίτες τον χειροκρότησαν και άλλοι τον αποδοκίμασαν


Στο Βαθύ της Ιθάκης βρίσκεται από τις 11.20 ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μία ώρα νωρίτερα είχε προσγειωθεί με ελικόπτερο στο ελικοδρόμιο της Ανωγής.

Ο πρωθυπουργός αυτή την ώρα βρίσκεται στο δημαρχείο του νησιού όπου έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Διονύση Στανίτσα, ενώ κατά την είσοδό του στο κτήριο άλλοι πολίτες τον χειροκρότησαν και άλλοι τον αποδοκίμασαν.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία διαφόρων έργων στο νησί, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιθάκη. Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας αστειεύτηκε ρωτώντας τον: «Ολα αυτά τα έργα έγιναν στο τρίτο μνημόνιο;».

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Η Ιθάκη είναι ένας ιστορικός τόπος και ένας παράδεισος. Εχω πολλά χρόνια να έρθω. Ηρθα φοιτητής με μηχανάκι και μία σκηνή. Είμαι ευτυχής που η σημερινή εικόνα θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Θα σημάνει το τέλος μίας σύγχρονης Οδύσσειας για να θυμόμαστε ότι η άφιξη στην Ιθάκη δεν είναι και το τέλος της περιπέτειας. Πιστεύω ότι το νησί σας θα γίνει viral σε όλο τον κόσμο».

Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον κ. Στανίτσα πώς πήγε η τουριστική σεζόν και ο δήμαρχος του απάντησε ότι υπήρχε αύξηση της τάξης του 15% το φετινό καλοκαίρι.

Βίντεο μέσα από το δημαρχείο:


Βίντεο από την άφιξη Τσίπρα στο δημαρχείο:


Το διάγγελμα έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί 
Το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και το αποτέλεσμα άρεσε στον πρωθυπουργό καθώς όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο πώς πήγε απάντησε: «Βγήκε καλό!». Τον πρωθυπουργό συνοδεύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ η υποδοχή στο Βαθύ έγινε από τη βουλευτή Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Εμφανής στο νησί είναι και η παρουσία αστυνομικών και λιμενικών (δεν έχουν εμφανιστεί ωστόσο άνδρες των ΜΑΤ). Ο Αλέξης μετά τη συνάντηση με το δήμαρχο του νησιού Διονύση Στανίτσα, θα περπατήσει στην πόλη και θα συναντηθεί με φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα στο ξενοδοχείο «Μέντωρ», το οποίο θα του παραθέσει ο δήμαρχος Ιθάκης.

ithaki01

Η τελική ανακοίνωση για την «επίσκεψη» του Αλέξη Τσίπρα έγινε το πρωί της Τρίτης με μια λακωνική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει σήμερα στην Ιθάκη όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη».

ithaki-new-sim
Στις συσκέψεις της Ηρώδου Αττικού προκρίθηκε η πρόταση να μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας εκτός Μεγάρου Μαξίμου, για την ανακοίνωση του τέλους της οκταετούς μνημονιακής περιπέτειας.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom