Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Τρελάθηκε ο κόσμος! Στην Περαχώρα 82χρονος έπνιξε τον γείτονά του και στο Βόλο 80χρονος έπνιξε τη γυναίκα του (φωτο & βίντεο)

Και το πρωί του Δεκαπενταύγουστου στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω πατέρας σκότωσε το γιό του

Σοκ στην Κόρινθο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου - 82χρονος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τον 87χρονο γείτονά του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κόρινθο η άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στην Περαχώρα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Ένας 82χρονος έπνιξε τον 87χρονο γείτονά του.
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μεσημέρι η γυναίκα του θύματος,  μεταφέρθηκε από συγγενείς της στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Το θύμα αφού έμεινε μόνο στο σπίτι άρχισε να χτυπά τη μεσοτοιχία που χώριζε το σπίτι του με το σπίτι του δράστη. Ο 82χρονος πήγε να του ζητήσει τον λόγο, τον έπιασε από το λαιμό και τελικά τον έπνιξε!
Ο θύτης παρέμεινε για περίπου μιάμιση ώρα δίπλα στο άψυχο σώμα του γείτονά του, προτού πάρει την απόφαση να ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Κάποια στιγμή, ο ανιψιός του θύματος γύρισε στο σπίτι να πάρει κάποια πράγματα για τη θεία του που είχε πάει στο νοσοκομείο, και αντίκρισε τον ένα ηλικιωμένο νεκρό στο πάτωμα και τον άλλον να κάθεται δίπλα του. Μάλιστα, ο 82χρονος του ομολόγησε αμέσως την πράξη του. «Τον έπνιξα», φέρεται να είπε.
Με πληροφορίες από loutraki365korinthostv
Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο! Έπνιξε τη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου, στο Βόλο.

Ένας 80χρονος άνδρας, έπνιξε την 72χρονη γυναίκα του, ενώ κοιμόταν και στη συνέχεια έκανε αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, παίρνοντας χάπια. Ο δράστης, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι σκέφτονταν από καιρό, να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τον 5ο όροφο του διαμερίσματος, καθώς θεωρούσαν ότι η ζωή τους δεν είναι καλή. Ο 80χρονος άνδρας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διακατέχονταν από διάφορες έμμονες ιδέες για παθήσεις σχετικά με την υγεία του.

Τα ξημερώματα ο ηλικιωμένος ξύπνησε και, όπως ισχυρίστηκε, επειδή δεν ήθελε η σύζυγός του να ταλαιπωρηθεί ή να πονέσει, της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με το χέρι του, προκαλώντας της ασφυξία.

Στη συνέχεια, ο 80χρονος έγραψε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο φέρεται να ανέφερε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και δεν ήθελε να αφήσει μόνη την 72χρονη σύζυγό του.

Ενημέρωσε τον κουνιάδο του
Ο δράστης τηλεφώνησε στον αδερφό της συζύγου του, ο οποίος μένει στη Σουηδία, όπως και τα δύο παιδιά του τραγικού ζευγαριού και είχε έρθει για λίγες μέρες στο Ριζόμυλο, όπου διέμενε.

Ο 80χρονος ενημέρωσε τον αδερφό της γυναίκας του, ότι η αδερφή του είναι νεκρή κι έχει αφήσει το κλειδί έξω από την πόρτα. Ο κουνιάδος του, συνειδητοποίησε ότι ο 80χρονος δεν ήταν καλά και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.

Μετά από 20 λεπτά, ο 80χρονος ξανατηλεφώνησε στον αδερφό της γυναίκας του και του είπε ότι είναι στο Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο Νοσοκομείο, όπου βρήκαν στον 80χρονο στην ανάνηψη, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα διαφόρων χαπιών.

Ο συζυγοκτόνος παραμένει στο Νοσοκομείο Βόλου φρουρούμενος, ενώ εκτιμάται ότι αύριο ή μεθαύριο θα λάβει εξιτήριο και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Magnesianews

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και εξαφανίστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom