Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Μακελειό σε γραφεία εφημερίδας στο Μέριλαντ! - Τουλάχιστον 4 νεκροί και 20 τραυματίες (φωτο & βίντεο)


Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν μέσα στην αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας Capital Gazzete στην Κομητεία Ανν Αρούντελ στο Μέριλαντ, ανέφεραν ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας και αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα.


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 νεκρούς και 20 τραυματίες - Συνελήφθη ένας ύποπτος - Εικόνες από το σημείο.

Ένοπλος εισέβαλε στο κτίριο, όπου στεγάζεται τοπική εφημερίδα, στο Μέριλαντ. Πρόκειται για την «Capital Gazette». Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 νεκρούς και περισσότερους από 20 τραυματίες.

Μέχρι στιγμής, συνελήφθη ένας ύποπτος. Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οι ένοπλοι ήταν δύο, κάτι που για την ώρα δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία.

«Το κτίριο έχει εκκενωθεί και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες εντός του κτιρίου «, τόνισε με ανάρτηση στο twitter η τοπική αστυνομία.
Η εφημερίδα είναι ιδιοκτησίας της Baltimore Sun, σύμφωνα με αναφορές των εργαζομένων της.

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την κατάσταση στην Αννάπολις.
Στιγμές τρόμου
Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας, Φιλ Ντέιβις, δήλωσε ότι πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν πυροβολισμούς. Σε tweets του περιγράφει τις στιγμές τρόμου.

«Ένοπλος πυροβόλησε πολλούς ανθρώπους στο γραφείο μου, μερικοί από αυτούς είναι νεκροί», γράφει. Και συνεχίζει: «Ένοπλος πυροβόλησε μέσα από την γυάλινη πόρτα στο γραφείο και άνοιξε πυρ κατά πολλών εργαζομένων. Δεν μπορώ να πω περισσότερα και δεν θέλω να δηλώσω κανέναν νεκρό, αλλά είναι άσχημα».

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να ακούς ανθρώπους να πυροβολούνται, ενώ είσαι κάτω από το γραφείο σου και μετά να ακούς τον ένοπλο να ξαναγεμίζει το όπλο του».
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom