Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Μακελειό στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια! - Μία γυναίκα νεκρή και πολλοί τραυματίες (φωτο & βίντεο)

«Νεκρή η γυναίκα που άνοιξε πυρ μέσα στα κεντρικά του YouTube» λένε αμερικανικά ΜΜΕ!

Γυναίκα που οπλοφορούσε "μπούκαρε" στα γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια, των ΗΠΑ - Οι πρώτες αναφορές για πυροβολισμούς επιβεβαιώθηκαν - Πλέον τα αμερικανικά ΜΜΕ
μιλούν για πολλούς τραυματίες! - Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως βρέθηκε μια γυναίκα νεκρή και εικάζεται πως εκείνη σκόρπισε τον τρόμο - Εργαζόμενοι της εταιρείας "κατέκλυζαν" από νωρίς τα social media με σχόλια για πυροβολισμούς και πανικό στο σημείο! - Ασθενοφόρα μεταφέρουν τραυματίες σε κοντινά νοσοκομεία - Δείτε ζωντανή εικόνα και φωτογραφίες από το σημείο

Συναγερμός έχει σημάνει στα κεντρικά γραφεία του YouTube, στην Καλιφόρνια! Εκεί όπου εργάζονται περίπου 1.700 άνθρωποι! Περιστατικό με εισβολή ενόπλου βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πληροφορίες έρχονται, πλέον, με καταιγιστικούς ρυθμούς!
Το βρετανικό BBC, κάνει λόγο για μαρτυρίες που ανέφεραν πως ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ωστόσο αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν, πλέον, λόγο όχι μόνο για πυροβολισμούς, αλλά και για τραυματίες!

«Γυναίκα η ένοπλη και ήδη νεκρή» λένε οι αμερικανοί!

«Μια γυναίκα η οποία φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα στα κεντρικά γραφεία του ιστοτόπου YouTube στην Καλιφόρνια είναι νεκρή«. Αυτή είναι η νέα πληροφορία που μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
«Η γυναίκα ύποπτη απεβίωσε επιτόπου. Υπάρχει άγνωστος αριθμός θυμάτων», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC. Νωρίτερα, μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ABC7 News ότι η ύποπτη ήταν λευκή και φόραγε κεφαλομάντηλο.
Ο τηλεοπτικός σταθμός απέδωσε την περιγραφή σε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία, την οποία δεν κατονόμασε. Άλλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν νωρίτερα σε πολλούς τραυματίες από σφαίρες, χωρίς να δώσουν κάποιον αριθμό ή λεπτομέρειες για την κατάστασή τους.
Λίγο αργότερα, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας έκανε επίσημη ενημέρωση στους δημοσιογράφους. Είπε ότι αστυνομικοί βρήκαν μια γυναίκα νεκρή, η οποία κατά τα φαινόμενα αυτοκτόνησε.
Δείτε την ενημέρωση

Τραυματίες

«Πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του YouTube στο Σαν Μπρούνο στην Καλιφόρνια». Αυτό αναφέρουν χαρακτηριστικά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Το ABC7 News μετέδωσε ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά. Ανάμεσά τους ένας δέχτηκε σφαίρα στο στήθος. Το Γενικό Νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο τόνισε ότι έχει μεταφερεθεί ένας άγνωστος αριθμός θυμάτων από το περιστατικό. Η αστυνομία δεν έχει κάνει λόγο μέχρι στιγμής για τραυματίες.
Δείτε την εικόνα που μεταδίδει ζωντανά από το σημείο το αμερικανικό NBC News
Δείτε την εικόνα που μετέδιδε ζωντανά από το σημείο η βρετανική Daily Mail

Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό στο YouTube

Όπως αναφέρει το Sputnik, το αστυνομικό τμήμα του San Bruno, στην Καλιφόρνια, ανταποκρίνεται σε αναφορές για περιστατικό με ένοπλο στα κεντρικά γραφεία του YouTube, στο San Bruno.
Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής πληροφόρηση για το αν υπάρχει κάποιος τραυματισμός
Οι αστυνομικοί έχουν δώσει ήδη οδηγίες στους κατοίκους της περιοχής να μείνουν μακριά. Η αστυνομία, με ενημέρωσή της στο Twitter, ενημέρωσε πως οι αναφορές «έδειξαν» την διεύθυνση του YouTube.
Εικόνες που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο, δείχνουν ομάδες SWAT να φτάνουν στο σημείο, ενώ άνθρωποι βγαίνουν από τις εξόδους του κτιρίου με τα χέρια τους υψωμένα. Αστυνομικοί τους ελέγχουν. Πολλοί είναι και οι χρήστες στα social media που μοιράζονται ήδη εικόνες αοπό την επιχείρηση.
reportan al menos 10 heridos durante tiroteo en la sede de en San Bruno, California... autoridades buscan al o los agresores... mientras realizan el desalojo del lugar, buscar a personas armadas...

Μεταφέρουν κόσμο στα νοσοκομεία

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως τουλάχιστον δύο ασθενοφόρα με τραυματίες έφτασαν στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο. Την ίδια ώρα, στο Stanford Medical Center έχουν φτάσει 4-5 άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί.
Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο
Στα social media και ειδικά στο Twitter, εξακολουθεί να γίνεται… χαμός. Πολλά είναι τα σχόλια από χρήστες που υποστηρίζουν πως άκουσαν πυροβολισμούς και είδαν ανθρώπους να φεύγουν τρέχοντας.
Επίσης έχει ήδη ανακοινωθεί πως η αστυνομία δέχθηκε τουλάχιστον 50 κλήσεις που έκαναν λόγο για πυροβολισμούς.
Μία εξ αυτών έχει ήδη δημοσιευθεί στο Twitter
: La Policía de EEUU informa de un tiroteo en la sede de Youtube en San Bruno (California) http://atres.red/slzhj1 
: Un individuo armado abre fuego en la sede de YouTube en California; un hospital de San Francisco informa de la llegada de heridos http://atres.red/slzhj1 
Οι Αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινώσει κάτι σχετικά.
*Το κείμενο ανανεώνεται

Με πληροφορίες από: sputniknews.comrt.combbc.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom