Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΘΕΣ/ΚΗ: Τρία θανατηφόρα με παράσυρση πεζών σε διάστημα λίγων ωρών (φωτο)


Τρεις θανατηφόρες παρασύρσεις πεζών έγιναν τις τελευταίες ώρες στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στις 6 τα ξημερώματα, ένας 83χρονος που κινείτο στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό,στο ύψος της οδού Ωραιοκάστρου και στο ρεύμα προς δυτικά
, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο απ' όπου παρέλαβε νεκρό τον ηλικιωμένο.
Στις 4:30 το απόγευμα, θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 50χρονος στην Εγνατία Οδό, λίγο μετά τον κόμβο της Ιωνίας. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.
Επίσης ένας 45χρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν -κάτω από συνθήκες που ερευνώνται- έπεσε αρχικά στο οδόστρωμα και στη συνέχεια παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, χθες στις 11 το βράδυ, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καλλικράτειας - Θεσσαλονίκης.
Έρευνες διεξάγονται και για μία ακόμα παράσυρση πεζού που σημειώθηκε χθες στις 8 το βράδυ, πάλι στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου στην οδό Λαγκαδά (στο ύψος του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά) αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε άνδρα που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom