Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Σκουρλέτης: Νομοθετική ρύθμιση τη Δευτέρα στη Βουλή για τους συμβασιούχους ΟΤΑ

ΑΣΧΕΤΟ: ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ

Σύσκεψη στο μέγαρο Μαξίμου συνεκάλεσε εκτάκτως αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια ανεύρεσης λύσης για το ζήτημα των σκουπιδιών.

Στη σύσκεψη εκτός του Αλέξη Τσίπρα, μετείχαν οι συναρμόδιοι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ολγα Γεροβασίλη και οι αναπληρωτές υπουργοί Υγείας Παύλος Πολάκης και Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Εξερχόμενος, ο Πάνος Σκουρλέτης, σε δήλωσή του προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση τη Δευτέρα στη Βουλή για τους συμβασιούχους ΟΤΑ.

Ακόμη ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε όσον αφορά στους εργαζόμενους που απεργούν ότι θα υπογραφεί νέα σύμβαση που θα ισχύει μέχρι την ανακοίνωση των πινάκων για το διορισμό των επιτυχόντων και διευκρίνισε πως ο διαγωνισμός για το μόνιμο προσωπικό θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις», υπογράμμισε ο υπουργός και κάλεσε τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στη δουλειά τους.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «όσοι πίστευαν ότι θα ανοίξει ο δρόμος για να μπουν ιδιωτικές εταιρείες που θα δραστηριοποιούνται στην αποκομιδή απορριμάτων θα μας βρουν απέναντί τους».

Το ερώτημα βέβαια είναι: ποιος πιστεύει πλέον τα λεγόμενα των κυβερνώντων,που εκτός όλων των άλλων άφησαν τα σκουπίδια να γίνουν βουνά για να εξαγγείλουν προφορικά και πάλι λύση στο αιώνιο πρόβλημα των συμβασιούχων στην καθαριότητα των Δήμων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom