Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ενταση στη Νομική - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις - Προγραμματισμένη εκδήλωση για τον Κουφοντίνα


Αναταραχή επκρατεί από το πρωί στη Νομική Σχολή της Αθήνας μετά την απόφαση της κοσμητείας να παραμείνει για σήμερα κλειστή.

Φοιτητές όμως "έσπασαν" το λοκ αουτ κι έχουν μπει στο χώρο
της σχολής, την οποία έχουν περικυκλώσει αστυνομικές δυνάμεις και δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτήν.

Σήμερα, πολιτικές συλλογικότητες είχαν προγραμματίσει εκδήλωση με θέμα τους πολιτικούς κρατούμενους, ενώ εκδήλωση είχε προγραμματίσει και η ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή. Μάλιστα, έχει γίνει ολόκληρο σήριαλ αν θα κάνει παρέμβαση ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Νωρίτερα, επικράτησε ένταση ανάμεσα στο μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρο Κωνσταντίνου, και αστυνομικών, καθώς δεν επιτράπηκε ούτε σε εκείνον, ούτε στους συνομιλητές του, η είσοδος στο χώρο της Νομικής Σχολής, ώστε να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκδήλωση.

Όσοι φοιτητές βρίσκονται στο προαύλιο χώρο της Νομικής φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών δυνάμεων και για το άσυλο.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ - 7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΗΡΟΣ...

..."Η κυβέρνηση αυτή που θέλει να λέγεται αριστερή θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση, σε ό,τι με αφορά, την αποκήρυξη των ιδεών μου. Ζητά να υπογράψω δήλωση μετανοίας. Όμως αυτό το τίμημα δεν μπορώ να το καταβάλω. Είμαι πολύ μικρός για να διαπράξω τόσο τεράστια ατιμία απέναντι στην επαναστατική μνήμη. Θα ήταν δειλία, ποταπότητα να κηλιδώσω τη μικρή προσωπική μου ιστορία με μια τέτοια ταπεινή πράξη”

Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 19:00 ΑΜΦ. Νομικής
Τηλεφωνική Παρέμβαση του Δ. Κουφοντίνα στις 19:30

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Συμμετέχουν - παρεμβαίνουν νομικοί, παν/κοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και πολιτικές συλλογικότητες

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Φωνή Λευτεριάς
Για τους πολιτικούς κρατούμενους

Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

από συλλογικότητες 14/12/2016 4:10 μμ.

Χαιρετίζουμε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους φοιτητές που άνοιξαν τη Νομική Σχολή. Απέναντι στην "αντί"τρομοκραμοκρατική εκστρατεία, που οργανώθηκε από την πρεσβεία των Η.Π.Α., την ντόπια αστική τάξη και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ.

Σπάμε το lock out της σχολής και καλούμε στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής, σήμερα στις 7:30 μ.μ. σε ενημέρωση-συζήτηση με θέμα τη στρατηγική φίμωσης και λογοκρισίας, του αγωνιστή πολιτικού κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα. Η οποία αποκρυσταλλώνεται τόσο στο σημερινό κλείσιμο της Νομικής, όσο και στο απειλητικό τελεσίγραφο που του παραδώθηκε μέσα στη φυλακή, το οποίο του κοινοποίησε ότι σε περίπτωση που μιλήσει στην προγραμματισμένη εκδήλωση, με θέμα την άδειά του, του αφαιρείται το νόμιμο δικαίωμα του, για 2 χρόνια, στην αίτηση για χορήγησή της.

Συνέλευση αναρχικών κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ

Αναρχική συλλογικότητα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ
Κόκκινη Γραμμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom