Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: 23χρονη κατήγγειλε ότι επί 10 χρόνια τη βίαζε ο πατέρας της

Ο ίδιος αρνείται όσα του καταλογίζει η κόρη του

Γράφει ο Ιάσονας Ιάσονος
Με χειροπέδες και ενώπιον της Δικαιοσύνης βρέθηκε 44χρονος από τη Λεμεσό όχι για κάποιο συνηθισμένο αυτόφωρο αδίκημα αλλά ως ύποπτος για βιασμό και μάλιστα του ίδιου του παιδιού του, της 23χρονης κόρης του.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία με την ενδεδειγμένη διακριτικότητα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια μέσα από την μακροσκελή κατάθεσή της στην Αστυνομία η οποία λίγες ώρες μετά την σχετική καταγγελία, προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα της.

Σε κατάσταση έντονης σύγχυσης και πανικού η 23χρονη μετά από συμβουλή και την συνοδεία ψυχολόγου κατέφυγε την Παρασκευή το βράδυ στο Tμήμα Aνιχνεύσεως Eγκλημάτων Λεμεσού, καταγγέλλοντας ότι τα τελευταία δέκα χρόνια και από την ηλικία των δώδεκα χρόνων ήταν έρμαιο των σεξουαλικών ορέξεων του πατέρας της.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι των όσων εγκληματικών βίωνε τα τελευταία χρόνια από τον ίδιο τον πατέρα της ο οποίος ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις σε βάρος της, η 23χρονη σήμερα ανέφερε στους ανακριτές ότι τελευταία φορά ήταν πριν τρεις εβδομάδες και ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι, ήρθε ο πατέρας της ο οποίος την άρπαξε με τη βία κι αφού την έσυρε στο υπνοδωμάτιο, ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Kλαίγοντας η 23χρονη ανέφερε ότι η ίδια προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αντισταθεί καλώντας σε βοήθεια αλλά εκείνος της έκλεινε το στόμα με το χέρι του και την κτυπούσε σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο 44χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζει η κόρη του προβάλλοντας του δικού του ισχυρισμούς.

Ο ύποπτος εναντίον του οποίου διερευνώνται σωρεία σοβαρών αδικημάτων που αφορούν αιμομιξία, βιασμό διαφθορά θήλεος άσεμνη επίθεση και βία στην οικογένεια οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και σε μια κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία με βάση την μαρτυρία που κατέθεσε εναντίον του η Αστυνομία, εκδόθηκε διάταγμα κράτησής του για 6 μέρες ώστε να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση.

http://www.philenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom